Από σήμερα Τετάρτη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας , θα επικρατήσουν Βοριάδες και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα .

583
DCIM100MEDIADJI_0767.JPG

Καλημέρα σας , ????? !! Τέλειο ολοστρόγγυλο διπλό ουράνιο τόξο εχθές στην Καστοριά … από τον Ιωάννη Τράσια στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Τετάρτη  λίγη συννεφιά θα έχουμε στη χώρα μας που βαθμιαία θα αυξηθεί . Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το μεσημέρι στα Κεντρικά και Βόρεια Ηπειρωτικά   Οι άνεμοι θα πνέουν Β και βαθμιαία θα ενισχυθούν στα 6 μποφόρ και στο Αιγαίο από το βράδυ τοπικά 7  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέριστα Ηπειρωτικά έως 20 με 22 βαθμούς και στα νησιά μας έως 18 με 19 βαθμούς .Την Πέμπτη και την Παρασκευή ασθενείςτοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Α Ηπειρωτικά , στις Κυκλάδες και την Κρήτη που την Παρασκευή  βαθμιαία θα σταματήσουν . Οι άνεμοι θα πνέουν Β στο Ιόνιο 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 7 με 8  . Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση . Το Σ/Κ λίγη συννεφιά θα έχουμε στη χώρα μας , οι Β άνεμοι στο Αιγαίο  6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της

Αττική

Καιρός : συννεφιά  Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στα Ανατολικά  βαθμιαία 6 μποφόρ . Η θερμοκρασία  έως 19 βαθμούς.

Θεσ/νίκη

Καιρός : βαθμιαία θα συννεφιάσει και από το μεσημέρι  θα σημειωθούν τοπικές μπόρες   Οι Άνεμοι θα πνέουν Α – ΒΑ 3 με 5 μποφόρ και η Θερμοκρασία  έως 18 βαθμούς .