Βαθμιαία βελτίωση του καιρού σήμερα Τετάρτη με κρύο . Άνοδος της θερμοκρασίας από την Παρασκευή . Σχετική καλοκαιρία μέχρι τα Χριστούγεννα .

599
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Καλημέρα σας , ρίξτε κάτι επάνω σας , μια ψύχρα …. την έχει ???☁️??!!
Πέτρα στην πέτρα σμιλεύτηκαν από άξια χέρια δύο από τα πιο όμορφα παραδοσιακά χωριά της Ελλάδας : το Συρράκο και οι Καλαρρύτες. Χωρίς υπερβολές, τα ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά ! Γαντζωμένα στις μοναχικές βουνοκορφές των Τζουμέρκων, μας εμπιστεύονται τα βαθιά κρυμμένα μυστικά τους… Στη φωτό οι Καλαρρύτες από τον Βασίλη Πρωτόπαπα στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Τετάρτη στα δυτικά παροδικές συννεφιές  Στην υπόλοιπη χώρα  αρχικά τοπικές βροχές, και σποραδικές καταιγίδες στη Ν  νησιωτική χώρα.  Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της  Β χώρας. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν . Οι Άνεμοι θα πνέουν  Β  6 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ  Η θερμοκρασία το μεσημέρι στα Βόρεια έως 6 βαθμούς , στα Δ έως 15 βαθμούς  στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 11 με 12 βαθμούς  και στο Αιγαίο έως 14 με 15 βαθμούς  Την Πέμπτη τοπικές συννεφιές θα έχουμε στη χώρα μας , Βοριάδες  στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ , και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή . Την Παρασκευή τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα Δ , και το Α Αιγαίο Άνεμοι Ν 4 με 6 μποφόρ , και η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο  Το Σαβ/Κυρ τοπικές συννεφιές θα έχουμε στη χώρα μας , Άνεμοι Δ – ΒΔ 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο  Τέλος Παραμονή και ανήμερα τα Χριστούγεννα καλός σε γενικές γραμμές  θα είναι ο καιρός στη χώρα μας .

Αττική

Καιρός : συννεφιά με ασθενείς τοπικές  βροχές  στα Β και Α του νομού και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά . Από το μεσημέρι βαθμιαία θα σταματήσουν .  Οι Άνεμοι θα πνέουν Β  5 με 7 μποφόρ και στα Α τοπικά 8  η θερμοκρασία  έως 11 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός : τοπικές συννεφιές  Άνεμοι  Β – ΒΔ 5 με 6 μποφόρ   . Η Θερμοκρασία  έως 6 βαθμούς