Βελτιωμένος καιρός σήμερα Τετάρτη , λίγες βροχές τις επόμενες ημέρες , μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή

889

Πολύ καλημέρα σας ?⛅️??‍♀️? !! Με θέα τον Ευβοϊκό από την Νέα Αρτάκη …. έχεις αυτό το υπέροχο μπλε …. !! Φωτό από τη Μαντω Λεοντη στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Τετάρτη αρχικά τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στην Εύβοια , στις Κυκλάδες την Κρήτη , το Α Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα που γρήγορα  θα σταματήσουν .  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια και μόνο στα Δυτικά το απόγευμα θα συννεφιάσει και στα ΒΔ το βράδυ θα βρέξει . Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από Βόρειες διευθύνσεις  3 με 5 μποφόρ .  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 17 βαθμούς , στο Ιόνιο και  τα υπόλοιπα Ηπειρωτικά  έως 19 με 20 βαθμούς ,  και στο Αιγαίο έως 20 με 21 βαθμούς  Την Πέμπτη τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δ και το Α Αιγαίο  την Παρασκευή  και το Σάββατο κυρίως στα Δ – Β και Α Αιγαίο .  Οι άνεμοι  Δ – ΝΔ 4 με 6 μποφόρ και την Παρασκευή στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ και  η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο .

Αττική

Καιρός :  λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια  Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί Βόρειοι και το απόγευμα Νότιοι  3 με 4 μποφόρ  Η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός :  λίγη συννεφιά   Άνεμοι Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ  . Η Θερμοκρασία  έως 16 βαθμούς