Βελτιωμένος καιρός το Σ/Κ , άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή . Τη Δευτέρα για λίγο Νοτιάδες και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο . Από την Τρίτη και μέχρι περίπου το τέλος της εβδομάδας επανέρχεται ο χειμώνας … !!

734

Καλημέρα σας , καλό Σ/Κ ?⛅️?? !! Σύμη …..μπαίνοντας στο λιμάνι το σούρουπο νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε σκηνή θεάτρου !! Η φωτό από τον Πανορμίτη Χατζηγιαννάκη !!

Σήμερα Παρασκευή  τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Α Ηπειρωτικά στις Κυκλάδες την Κρήτη , το Α Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα  παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά . Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Ν νησιωτική χώρα . Οι Άνεμοι θα πνέουν Β στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο  4 με 6 μποφόρ  Η θερμοκρασία το μεσημέρι στα Δ  έως 14 βαθμούς , στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 9  με 11  βαθμούς και στο Αιγαίο  έως 13 με 15 βαθμούς .  Το Σ/Κ ο καιρός γενικά βελτιώνεται , μόνο το Σάββατο το πρωί Θα σημειωθούν λίγες βροχές στη Ν Νησιωτική χώρα Οι Β άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο την Κυριακή  Τη Δευτέρα τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το μεσημέρι κυρίως στα ΒΔ  θα επικρατήσουν ΝΔ άνεμοιστα πελάγη 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο

Αττική

Καιρός : Λίγη συννεφιά  Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΑ   4 με 6 μποφόρ . Η θερμοκρασία  έως 11 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός : λίγη συννεφιά  Άνεμοι  Μεταβλητοί   2 με 4 μποφόρ . Η Θερμοκρασία  έως 9 βαθμούς