Βροχές , καταιγίδες και Νοτιάδες μέχρι την Τετάρτη . Πέμπτη και Παρασκευή θυελλώδεις Βοριάδες στα Ανατολικά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας .

602

Καλημέρα σας , καλή εβδομάδα ??️⛈️? !! Με φωτό από το Μώλο στα Ιωάννινα … !! Από τον Βασίλη Τσιουρη στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Δευτέρα βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα αρχικά στη Δυτική Ελλάδα , και βαθμιαία στην Α Μακεδονία τη Θράκη , τα νησιά του Α Αιγαίου , τα Δωδεκάνησα και πιθανό  στη Δ Κρήτη . Πάντως το βράδυ θα εξασθενήσουν Οι άνεμοι θα πνέουν  στο Ιόνιο Δ – ΝΔ  5 με 7μποφόρκαι  στο Αιγαίο  Ν – ΝΔ  6 με 8 μποφόρ . Η θερμοκρασία το μεσημέρι στη Β Ελλάδα έως 17 βαθμούς , και στη υπόλοιπη χώρα  έως 20 με 21 βαθμούς Την Τρίτη και Τετάρτηάστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ,τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα :  την Τρίτη στα Δ , τα Β και το Α Αιγαίο και την Τετάρτη στα Δ , την Κρήτη και το Α Αιγαίο . Η ένταση των ανέμων στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση .  Πέμπτη και Παρασκευή τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι η επικράτηση θυελλωδών Β ανέμων στο Αιγαίο και η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Αττική

Καιρός : συννεφιά, πιθανότητα βροχής το βράδυ Οι Άνεμοι θα πνέουν Ν 6 με 8 μποφόρ . Η θερμοκρασία  έως 20 βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός : συννεφιά , πιθανότητα βροχής  Άνεμοι Ν 3 με 5 μποφόρ . Η Θερμοκρασία έως 16 βαθμούς