Δεν αλλάζει ο καιρός σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη . Πολλές και τοπικά ισχυρές βροχές θα έχουμε την Παρασκευή και το Σάββατο .

654

Καλημέρα σας ?⛅️☀️???? !! Ανοιξιάτικο ξημέρωμα στο Παλαμήδι !! Φωτό από τον Θάνο Κομνηνό στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Τετάρτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Κρήτη και  τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά  που το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα αυξηθεί  και στα ορεινά της Ηπείρου και Δυτικής Στερεάς είναι πιθανό να σημειωθούν παροδικές  μπόρες Οι άνεμοιθα πνέουν στο Ιόνιο Νότιοι 3 με 5 μποφόρ και στο  Αιγαίο Βόρειοι 5 με 7  μποφόρ Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 17 με 18 βαθμούς , τοπικά στα Δυτικά και τα Δωδεκάνησα έως 19 βαθμούς.Την Πέμπτη Τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά που  βαθμιαία στα Δυτικά Ηπειρωτικά θα αυξηθεί και το απόγευμα  θα σημειωθούν τοπικές μπόρες  . Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν Ν  4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο Β – ΒΑ 3 με 5  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή  .  Την  Παρασκευή τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Δ – Κ και Ν  θα επικρατήσουν νοτιάδες 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο  .  Το Σάββατο τοπικές Βροχές και Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές , το βράδυ όμως θα περιοριστούν στα Α – ΒΑ και θα εξασθενήσουν Οι Νοτιάδες στο Αιγαίο 7 και πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ . Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Αττική

Καιρός : αραιή συννεφιά  Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 6 και στα Ανατολικά πρόσκαιρα 7 μποφόρ  Η θερμοκρασία  έως 18 βαθμούς.

Θεσ/νίκη

Καιρός : τοπικές συννεφιές  Οι Άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η Θερμοκρασία  έως 17 βαθμούς