Επανέρχεται η απογευματινή αστάθεια μέχρι την Τετάρτη . Περιορίζεται στα ορεινά από την Πέμπτη και η θερμοκρασία σε άνοδο .. !!

859

Καλημέρα σας , καλή εβδομάδα ?⛅️???‍♂️??‍♂️ !! Ηλιοβασίλεμα στην Σπηλιά της Φώκιας …. Στην Περαχώρα Λουτρακίου , ακριβώς απέναντι από της Αλκυονίδες Νήσους.Τα κάθετα βράχια της ακτογραμμής διακόπτονται από μια φυσική, πέτρινη, τεράστια αψίδα. Μπαίνοντας μέσα στην αψίδα, στα δεξιά υπάρχει μια σπηλιά που στο εσωτερικό της φιλοξενεί μια μαγευτική παραλία με λεπτό, άσπρο βότσαλο, που δίνει στα νερά γαλαζοπράσινο χρώμα !! Η φωτό από τον Λεωνίδα Τζάνη στο skaikairos.gr !!

Σήμερα  Δευτέρα  Λίγη  συννεφιά  που το μεσημέρι και το απόγευμα  στα ηπειρωτικά θα αυξηθεί και θα εκδηλωθούν τοπικές  βροχές ή μπόρες και  μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά   Οι Άνεμοι θα πνέουν Β  στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 5 με 7 με εξασθένηση από το απόγευμα  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 32 με 33 βαθμούς και στο Αιγαίο έως 27 με 29 βαθμούς  Τρίτη και Τετάρτη βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα Ηπειρωτικά και κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα  οι άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή  Πέμπτη , Παρασκευή και Σάββατο περιορίζεται η απογευματινή  αστάθεια στα ορεινά Ηπειρωτικά .  Οι Β άνεμοι στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ και  η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο .

Αττική

Καιρός : Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη  κυρίως στα βόρεια του νομού  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η Θερμοκρασία έως 31 βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός :  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη , με τοπικές βροχές ή μπόρες  κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα  και μεμονωμένες καταιγίδες  στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.  Θερμοκρασία:  έως 31 βαθμούς  .