Ζέστη σήμερα Τετάρτη … Η πιο ζεστή ημέρα της εβδομάδας η Πέμπτη , με τη θερμοκρασία στα Ηπειρωτικά στους 39 με 40 βαθμούς . Σε πρόσκαιρη πτώση από την Παρασκευή και από τα Βόρεια . Το Σ/Κ σε κανονικά επίπεδα , τη Δευτέρα και πάλι σε άνοδο

500

Καλημέρα σας ?☀️??‍♂️?‍♀️?‍♀️?? !! Μια ζέστη θα την έχει σήμερα … γι αυτό θα σας δροσίσω με μια βόλτα στο Μαντούδι της Εύβοιας με τη φωτό του Γιάννη Κρητικού στο skaikairos.gr !!

Σήμερα  Τετάρτη  ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος Οι Άνεμοι θα πνέουν Β στο Ιόνιο 3 με 4  μποφόρ , στο Αιγαίο 3 με 5 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα μέχρι 6  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως  38 με 39 βαθμούς και τοπικά έως 40  και στα νησιά μας έως 33 με 35 βαθμούς  Την Πέμπτη γενικά αίθριος καιρόςκαι μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα  στα Β Ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες Οι άνεμοι Β 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά μέχρι 6  Η θερμοκρασία στα Ηπειρωτικά έως 39 με 40 βαθμούς  Την Παρασκευή απογευματινή αστάθεια θα εκδηλωθεί στα Κ και Β Ηπειρωτικά Οι άνεμοι Β 4 με 6 και στο Α Αιγαίο πρόσκαιρα μέχρι 7 μποφόρ Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση  (κατά 3 με 4 βαθμούς) στα βόρεια  αλλά στα νότια θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα .  Το Σάββατο απογευματινές μπόρες θα σημειωθούν στα ορεινά Ηπειρωτικά , την Κυριακήο καιρός θα είναι γενικά αίθριος   Οι άνεμοι Β 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά μέχρι 6 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Αττική

Καιρός : ηλιοφάνεια  Οι άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ . Η θερμοκρασία  έως 36 με 37 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός :  γενικά αίθριος  Οι Άνεμοι θα είναι ασθενείς  2 με 3 μποφόρ  και η Θερμοκρασία  έως 37 με 38  βαθμούς