Οι Βροχές στη χώρα μας , συνεχίζονται κατά διαστήματα , μέχρι το τέλος της εβδομάδας Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο την Τετάρτη και την Πέμπτη .

715

Καλημέρα σας , ?⛅️???? !! Στη φωτό η Τήνος εχθές το απόγευμα …. από το Τριαντάρο !! Από τον Ευριπίδη Αποστολίδη στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Τρίτη  με εξαίρεση τις Νότιες Κυκλάδες και την Κρήτη , όπου θα υπάρχουν μόνο τοπικές συννεφιές , στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα Ανατολικά σποραδικές καταιγίδες .  Οι άνεμοιθα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και  στα Νότια τοπικά 7 μποφόρ Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέριστα Ηπειρωτικάέως 15 με 17 βαθμούς , και στα νησιά μας έως 18 βαθμούς .Την Τετάρτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Ηπειρωτικά ,το Α Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα  και την Πέμπτηστα Δ – ΒΔ  Η ένταση των ανέμων στα πελάγη 4 με 6 και στα Ν τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο Τέλος Παρασκευή και Σάββατοτοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα Δ – Κ και Β . Άνεμοι Ν – ΝΔ 4 με 6 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Αττική

Καιρός : συννεφιά που βαθμιαία θα αυξηθεί και από το μεσημέρι – απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές Οι άνεμοι θα πνέουν Δ – ΝΔ 4 με 5 μποφόρ  Η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Θεσ/νίκη

Καιρός : συννεφιά με τοπικές βροχές κατά διαστήματα , που το βράδυ θα σταματήσουν Οι Άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η Θερμοκρασία έως 15 βαθμούς