Πρόσκαιρη βελτίωση Τρίτη και Τετάρτη , βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη στα Δυτικά και την Παρασκευή σχεδόν σε όλη τη χώρα , Νοτιάδες μέχρι το τέλος της εβδομάδας .

722

Καλημέρα σας ?☀️?⛅️?‍♂️?? !! Όμορφες εικόνες από την χθεσινή καταιγίδα της Αττικής … Αθήνα από τον Αλέξανδρο Μπαγιώκο  στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Τρίτη  στα νησιά του Α. Αιγαίου ,  και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές  και σποραδικές καταιγίδες που πολύ γρήγορα θα σταματήσουν . Στην υπόλοιπη χώραγενικά αίθριος καιρός με πιθανότητα για λίγες βροχές  στα ΒΔ .  Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 4 με 6 μποφόρ   Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά  έως 23 με 24 βαθμούς και στα νησιά  έως 25 με 26 βαθμούς . Την Τετάρτη τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν ΒΔ  στην υπόλοιπη χώρα λίγη  συννεφιά Την Πέμπτη από το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Δ που το βράδυ  θα ενταθούν  Οι άνεμοι  Ν 4 με 6 μποφόρ Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή  Τέλος την Παρασκευή βροχές και καταιγίδεςσχεδόν σε όλη τη χώρα  και Σάββατο στα Δ και τα Β  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση

Αττική

Καιρός :  γενικά αίθριος .  Οι άνεμοι θα πνέουν Ν – ΝΔ  3 με 4 μποφόρ  Η θερμοκρασία  έως 24 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός :  γενικά αίθριος   Άνεμοι Μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ .  Η Θερμοκρασία   έως 22 βαθμούς