Ρώσος ζητάει από τη πρώην κοπέλα του τα χρήματα που ξόδεψε για εκείνη

2388

Επιμέλεια Μαίρη Σκανδάλη

Εντάξει..κάθε χωρισμός έχει σίγουρα το κόστος του,αυτό είναι δεδομένο!Αλλά πριν κάτσεις,τα βάψεις μαύρα και αρχίσεις να κλαίς ασταμάτητα δες τι έπαθε η Nina Sgurskaya από τη Ρωσίά.
Όλα λοιπόν,έδειχναν παραμυθένια.Η 29χρονη Νina είχε μια 2ετη σχέση με αγάπες λουλούδια..ξέρετε και τα συναφή!Ώσπου αποφασίζει με τον 38χρονο αγαπημένο της να ταξιδέψουν 12 μερούλες στην Κριμαία,να της κάνει και την πρόταση γάμου και όλα να πάνε κατ’ευχήν.
Έλα που όμως δεν της την έκανε.Το αποτέλεσμα;Εκείνη τον χώρισε και όπως αποκάλυψε μεταξύ γέλιων και δακρύων στη Ρωσική Prima Tv,τον εγκατέλειψε!
Λίγες εβδομάδες αργότερα εκείνη έλαβε δικαστικά έγγραφα.Στα οποία ό πρωην φίλος της ανέφερε σχολαστικά..τι είχε ξοδέψει για εκείνη στο ανθοπωλείο,στο εστιατόριο,στην καφετέρια κλπ.Δεν άφησε ούτε ρούβλι να πέσει κάτω και τον σύνολο που της ζητάει είναι 45000 ρούβλια δηλαδή περίπου 500 ευρω.Συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των νομικών του εξόδων.


Παρα το γεγονός οτι το περιφερειακό δικαστήριο της Σιβηρίας απέρριψε τον πρώτο ισχυρισμό του,εκείνος άσκησε έφεση!
Ισχυρίζεται οτι ποτέ δεν θεώρησε την κυρία Zgurskaya σχέση του,αλλά οτι είχαν απλά μια ”σχέση εργασίας”.
Ο συγκεκριμένος άντρας που κρατά κρυφή την ταυτοτητά του είπε στο τηλεοπτικό κανάλι της Ρωσίας STS οτι ποτέ δεν της έταξε οτι όλες αυτές οι παροχές θα είναι δωρεάν.
Συμπέρασμα;Όλα του γάμου δύσκολα,κι ακόμα πιο δύσκολα αν δεν γίνει ο γάμος!