Σήμερα ….. θα στεγνώσουμε , αύριο Πέμπτη πάλι βροχές , καταιγίδες , χιόνια !! Ο άστατος καιρός συνεχίζεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας . Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο .

644

Καλημέρα σας ????☁️?‍♂️? !!  Η βόλτα μας σήμερα Βόρεια …. στο παγωμένο Κάτω Νευροκόπι Δράμας , η φωτό από τον Άγγελο Γούσιο στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Τετάρτη  λίγες βροχές θα σημειωθούν στο Ιόνιο το Α Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα ,  στην υπόλοιπη χώρα  τοπικές συννεφιές Οι  Άνεμοι θα πνέουν  Δ – ΒΔ  3 με 5 μποφόρ και στο  Ν Αιγαίο πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ Η θερμοκρασία το μεσημέρι στα Δυτικά και το Αιγαίο έως 15 με 16 βαθμούς Στην Υπόλοιπη χώρα έως 11 με 13 βαθμούς  Την  Πέμπτη αναμένεται μεταβολή του καιρού  από τα δυτικά με βροχές , σποραδικές καταιγίδες , χιόνια στα κεντρικά  και βόρεια ορεινά καθώς και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας . Τα φαινόμενα που πιθανώς κατά τόπους θα είναι  έντονα θα επηρεάσουν κυρίως τα Δ , τα Ν  και την Α νησιωτική χώρα . Θα επικρατήσουν κυρίως Νοτιάδες στα πελάγη 7 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα Νότια  . Την  Παρασκευήτοπικές βροχές θα σημειωθούν  κυρίως στα Δ , τα Β και το Α Αιγαίο . Οι Νοτιάδες στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο  Τέλος άστατος θα είναι ο καιρός το Σ/Κ με τις περισσότερες και εντονότερες βροχές να εκδηλώνονται στα Δυτικά ,  το Α Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα .  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Αττική

Καιρός : λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια  Οι Άνεμοι θα πνέουν Β  3 με 5 μποφόρ , η θερμοκρασία  έως 13 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός : λίγη συννεφιά  Άνεμοι  ΒΔ  3 με 5 μποφόρ .  Η Θερμοκρασία έως 9 βαθμούς