Σήμερα Τρίτη άστατος καιρός στα Νότια παροδικές χιονοπτώσεις στα Βόρεια . Βαθμιαία βελτίωση του καιρού την Τετάρτη με κρύο . Άνοδος της θερμοκρασίας από την Παρασκευή .

601

Πολύ καλημέρα σας ????☔️?? !! Η λίμνη Βουλισμένη είναι μια μικρή αλλά γοητευτική λίμνη, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Αγίου Νικολάου της Κρήτης. Φωτό από τον Αντωνη Μιγωμη στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Τρίτη  κακοκαιρία , με βροχές , καταιγίδες , χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα που πιθανώς κατά τόπους θα είναι έντονα από το απόγευμα θα περιοριστούν στα Ανατολικά . Οι Άνεμοι θα πνέουν  Β  6 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο . Η θερμοκρασία το μεσημέρι στα Βόρεια έως 7 βαθμούς , στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 12 με 13 βαθμούς  και στο Αιγαίο έως 15 με 16 βαθμούς . Την Τετάρτη στα δυτικά παροδικές συννεφιές  Στην υπόλοιπη χώρα  αρχικά τοπικές βροχές, και σποραδικές καταιγίδες στη Ν  νησιωτική χώρα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Κ και Β  χώρας. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα . Άνεμοι Β στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ , η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση  Την Πέμπτη τοπικές συννεφιές θα έχουμε στη χώρα μας , Βοριάδες στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ , και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή . Την Παρασκευή τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα Δ , τα Β , και το Α Αιγαίο Άνεμοι Ν 4 με 6 μποφόρ , και η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο Το Σαβ/Κυρ τοπικές συννεφιές θα έχουμε στη χώρα μας , Άνεμοι Δ – ΒΔ 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο Τέλος Παραμονή και ανήμερα τα Χριστούγεννα καλός σε γενικές γραμμές θα είναι ο καιρός στη χώρα μας .

Αττική

Καιρός : συννεφιά με τοπικές βροχές .  Παροδικές  χιονοπτώσεις στα ορεινά . Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στα Β και Α του νομού . Οι Άνεμοι θα πνέουν Β  5 με 7 μποφόρ . Η θερμοκρασία   έως 12 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός : τοπικές βροχές χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο Άνεμοι  Β – ΒΔ 6 με 8 μποφόρ . Η Θερμοκρασία έως 6 βαθμούς