Τουλάχιστον να είναι ωραίος…

2281

Γράφει η Νικόλ Φωτοπούλου

IMG_4676

Υπόθεση  1: η ομορφιά δεν ειναι το παν

Υποθεση 2: όποιον ο θεός δεν τον προικίζει με εμφάνιση , του δίνει κάτι άλλο πχ προσωπικότητα , καλοσύνη κλπ
Υπόθεση 3: αν ο άλλος ειναι μέτριος έως άσχημος , θα ευγνωμονεί την τύχη του που του έφερε μια γυναίκα κλάσεις ωραιότερη του- το ελάχιστο
συμπέρασμα : τα φτιάχνω με έναν μέτριοτατο θεωρώντας δεδομένο οτι θα εκτιμήσει τη θέα που του έλαχε !
Σωστα ;
Άσε μη φας έχουμε γλάροσουπα!
Παρα τη λογική αλληλουχία των παραπάνω υποθέσεων και το εύλογο συμπέρασμα τους , είμαι πλέον πεπεισμένη για το αντίθετο
Γενικός κανόνας: Το οτι κάποιος υστερεί σε εμφάνιση δεν συνεπάγεται αυτομάτως οτι θα ειναι το “καλο παιδί” που θα σε έχει βασίλισσα !
Ξυπνά κουκλίτσα μου: οι πιθανότητες ειναι εναντίον σου ! Τις περισσότερες φορές ο ” μη ωραίος ” (επιεικως δεν αποδίδω τον χαρακτηρισμό ασχημο αφενός κ αφετέρου να μη χαρακτηριστώ “ρατσίστρια ) όχι απλά δε θα ναι καλο παιδί, αλλά θα ναι κομπλεξικός σε σημείο να θες να βαρεσεις το κεφάλι σου στον τοίχο κ ακόμα χειρότερα θα χει τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του που θα νομίζει πως σου κάνει κ χάρη ! Κ το αποκορύφωμα θα ναι όταν θα σου πει ” ξερεις δε θέλω σχεςη , εγω ανήκω σε όλες τις γυναίκες ” λέγοντας σου εμμέσως πλην σαφώς οτι δε θέλει εσένα για σχεςη γιατι Νταξει καλή είσαι αλλά όχι κ αρκετή για αυτόν – στο σημείο αυτό που θα θες να τον πυροβολήσεις κ θα αναρωτιέσαι αν ο θεός σου κάνει πλάκα γιατι δε φτάνει που γύρισες κ τον κοιτάξες, τωρα στο παίζει κ δύσκολος – θα συνειδητοποιήσεις οτι φταις κ εσυ ! Ναι χρυσή μου φταις κ εσυ γιατι έκανες εκπτώσεις , τι εκπτώσεις δηλαδή, το αφεντικό τρελάθηκε κ ξεπουλάει! Ποσό πιο χαμηλά να θέσεις πια τον πήχη ; Υπέδαφος έφτασε !
Για να αποφύγεις λοιπόν όλο αυτό το Σουρεάλ σκηνικό, δεν ειναι καλύτερα Εξ αρχής να πας για το καλο ; Χτυπά κατευθείαν τον ωραίο ψηλό με τις φέτες που τον βλέπεις κ θες να του ορμησεις – τι φοβάσαι ; Μήπως ειναι ψωναρα κ δε θέλει σχεςη παρα μονο μια ξεπέτα  ;! Αν ειναι να συμβεί ας  την πάθεις απο τον “Μπράντ πιτ” όχι απο τον “μαύρο πιτ”! Τουλάχιστον μετα να κλαις αναπολώντας τους κοιλιακούς του όχι με το τι του βρήκες !