Το Σαβ/Κυρ αλλά και τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας , καλοκαιρία με θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα …. Με λίγα λόγια πάμε για βουτιές , η ωραιότερη θάλασσα είναι το Σεπτέμβρη….

554
?

Καλημέρα σας , καλό Σ/Κ !! Σήμερα πάμε Χίο ….. Η Αγία Φωτεινή – ή Αγία Φωτιά για τους ντόπιους – είναι παραλιακός οικισμός χτισμένος αμφιθεατρικά με θέα στη θάλασσα και τα μικρασιατικά παράλια, και βρίσκεται σε απόσταση 11 περίπου χιλιομέτρων από την πόλη της Χίου. Φωτό από Δέσποινα Σουττη στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Παρασκευή θα υπάρχει λίγη  συννεφιά παροδικά αυξημένη το μεσημέρι και το απόγευμα  στα Ηπειρωτικά όπου και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και  σποραδικές καταιγίδες . Το βράδυ πάντως τα φαινόμενα θα σταματήσουν  Οι άνεμοι θα πνέουν Β  3 με 5 μποφόρ και στο Β Ιόνιο πρόσκαιρα 6 μποφόρ .  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στη  Β Ελλάδα  έως 27 βαθμούς  και στην  υπόλοιπη χώρα  έως 28 με 29 βαθμούς Το Σάββατο γενικά αίθριος καιρός , και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στην Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες βροχές . Οι άνεμοι θα πνέουν Β στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ και  στο Αιγαίο 4 με 6 η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή Τέλος Την  Κυριακή και τη Δευτέρα γενικά  αίθριος καιρός  Οι Βοριάδες στο Αιγαίο , την Κυριακή τοπικά 6   μποφόρ και τη Δευτέρα μέχρι 5 η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο

Αττική

Καιρός :  αρχικά  αίθριος ,  το μεσημέρι και το απόγευμα όμως θα συννεφιάσει  και είναι πιθανό να βρέξει για λίγο τοπικά Οι άνεμοι θα πνέουν Β  3 με  4 μποφόρ .  Η θερμοκρασία   έως 29 βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός :  Γενικά αίθριος .   Άνεμοι αρχικά  ΒΔ   5 μποφόρ ,  βαθμιαία θα εξασθενήσουν  Η Θερμοκρασία   έως 26 βαθμούς