27 – 30 Δεκεμβρίου: Τα «χριστουγεννιάτικα» events συνεχίζονται… στην Αθήνα!

1410

Συναυλίες, θεατρικά δρώμενα και δράσεις για τα παιδιά περιλαμβάνει το εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του δήμου Αθηναίων για το τετραήμερο – 27 με 30 Δεκεμβρίου.


 

7-dimotika-xristougeniat-ekdiloseis


 

  • 28 Δεκεμβρίου

 

 6 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνοςη Big Band – του δήμου Αθηναίων θα παίξει ρυθμούς «swing», ενώ μια ώρα αργότερα, ενω στην πλατεία Σωτήρη Πέτρουλα, στην Ακαδημία Πλάτωνος, τραγουδά η Ρίτα Αντωνοπούλου.


 

  •  29 Δεκεμβρίου

 

Πλατεία Αγίας Αικατερίνης στα Κάτω Πετράλωνα, συναυλία του Μάνου Πυροβολάκη.


 

  • 30 Δεκεμβρίου

 

6.30μμ, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων, το φωνητικό σύνολο «8tetto» (οκτέτο) παρουσιάζει ένα γιορτινό πρόγραμμα που εκτείνεται από την κλασική ως τη σύγχρονη ελληνική και διεθνή μουσική.

Αύριο στις 11πμ, στο Μουσείο Ηρακλειδών, τα παιδιά, ηλικίας νηπιαγωγείου και Α΄ δημοτικού, θα απολαύσουν τα «Καλικαντζαρίσια παραμύθια», μια παράσταση αφήγησης, με παραμύθια και θρύλους του Δωδεκαήμερου, από την αφηγήτρια Βασιλεία Βαξεβάνη.

Για παιδιά ηλικίας Β΄ και Γ’ δημοτικού, το Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι Τέχνης, με την εικαστικό Ελένη Παπαδάκη και για παιδιά ηλικίας Δ’ έως ΣΤ’ δημοτικού το Εργαστήρι Φαντασίας για Λογική χωρίς όρια, με τη φιλόλογο Βάλια Λουτριανάκη.
Επίσης, στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του δήμου, στις 12 το μεσημέρι, τα «Θάματα και Καρκαντσέλια», μια αφηγηματική χριστουγεννιάτικη παράσταση, με μαγικές παραδοσιακές ιστορίες, μουσική και τραγούδια κα.


Πηγή: http://www.skai.gr