7 Σημάδια που δείχνουν ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου!

1395

Ένα από τα καλύτερα συναισθήματα που μπορεί να νιώσει μια γυναίκα είναι η πραγματική αγάπη ενός άντρα. Αν και μπορεί να πάρει χρόνο στον σύντροφο σου να σου πει ότι σε αγαπάει, μην απογοητεύεσαι γιατί μπορεί να στο δείχνει να με τις πράξεις του.

Οι γυναίκες συνήθως εκφράζουν τα συναισθήματα τους πιο εύκολα. Μπορεί να υποθέσεις ότι ο φίλος σου δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου γιατί δεν στο έχει πει ή γιατί δεν έχει εκφράσει τα συναισθήματα του για εσένα. Αν, όμως, προσέξεις τις κινήσεις του, τον τρόπο που σου συμπεριφέρεται και τον τρόπο που σε κοιτάζει, μπορεί να δεις κάτι που δεν περίμενες!

1. Δείχνει ενδιαφέρον

Όταν το αγόρι σου αρχίζει να σου κάνει ερωτήσεις για το ποια πράγματα σου αρέσουν, ποια πράγματα μισείς ή για τα μελλοντικά σου σχέδια, τότε είναι ερωτευμένος μαζί σου. Από την στιγμή που θέλει να μάθει τα πάντα για εσένα σημαίνει ότι ενδιαφέρεται.

2. Απαλά αγγίγματα

Σου πιάνει απαλά το χέρι ενώ κάνετε βόλτα ή όταν είστε με την οικογένεια. Χαϊδεύει τα μαλλιά σου ή το πρόσωπο σου καθώς σε κοιτάζει. Σε αγκαλιάζει χωρίς κανένα λόγο. Μερικές φορές ακόμη και όταν κάθεστε να δείτε μια ταινία και σε έχει αγκαλιά, μπορεί να σου πει πολλά για το πως αισθάνεται για εσένα.

3. Περνάει χρόνο μαζί σου

Όταν βλέπεις ότι ο φίλος σου περνάει περισσότερο χρόνο μαζί σου και λιγότερο με τους φίλους του, σημαίνει πως σε αγαπάει. Δεν παρατάει τους φίλους του. Απλά επιλέγει να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί σου. Αρχίζει δηλαδή να αλλάζει τις προτεραιότητες του.

4. Κάνει τα πάντα για εσένα

Δεν τον νοιάζει τι θα χρειαστεί να κάνει αρκεί να το κάνει για εσένα. Μπορεί να μην έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα αλλά προσπαθεί να συμμετέχει. Δεν κοροϊδεύει ότι σε κάνει χαρούμενη. Ίσως να σου αρέσει ένας συγκεκριμένος μουσικός, αλλά στον ίδιο να μην αρέσει καθόλου. Παρόλα αυτά σου κάνει έκπληξη αγοράζοντας δύο εισιτήρια για μια συναυλία του.

πηγή:ediva.gr