Τάσεις της μόδας από την δεκαετία των 90’s που έκαναν ξανά το “comeback”!

1710

Γράφει η Φωτεινή Δάσσιου

Σίγουρα έχεις δει τις τάσεις που έρχονται και παρέρχονται, όπως όταν η μαμά σου λέει “εμείς το φορούσαμε αυτό κάποτε στην εποχή μας”!

Αυτό συμβαίνει πιο γρήγορα από ποτέ στο χώρο της μόδας τον τελευταίο καιρό, με εξειδικευμένες τάσεις από τις δεκαετίες του ’90 και ’00 να επιστρέφουν. Έχεις ένα «τερατούργημα» στο πίσω μέρος της ντουλάπας σου και αναρωτιέσαι “Θεέ μου πως το είχα αγοράσει τότε αυτό;” Καλά, μην βιάζεσαι να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα… Σκέψου ότι μπορεί να έχει έρθει ξανά στην μόδα!

Από chokers με κορσέδες, υπάρχουν μερικές πολύ μικρές τάσεις που θα πρέπει να έχουν μείνει στο παρελθόν αλλά εμφανίζονται και πάλι σήμερα. Εδώ είναι ένα μικρό απόσπασμα των τάσεων που νόμιζα πως δεν θα τα έβλεπα ποτέ ξανά ….αλλά voila!

1. Crop tops

Στη δεκαετία του ’90 και στις αρχές του ’00, χάρη σε μια χούφτα Popstars όπως η Britney και πολλές άλλες, τα φόρεσαν με μεγάλη επιτυχία.

2. Corsets

Χάρη στην Kim Kardashian, οι κορσέδες είναι τώρα πάλι πίσω… Όπου στην συνέχεια το φόρεσαν και οι αδελφές της. Πλέον υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα ως το “must” κομμάτι της ντουλάπας μας!

3. Chokers

Αξεσουάρ από τη δεκαετία του ’90 έως τις αρχές της δεκαετίας ’00. Αποτελείται από μαύρο πλαστικό με αλυσίδες και πολλά από παχύ δέρμα. Πλέον τα συναντάς με πέτρες και διάφορα στοιχεία.

4. Biker μπλουζάκια

Τα ’00s έπαιξαν πολλά t-shirts με διάφορες μπάντες, συνδυάζοντας τα με μίνι φούστες, σορτσάκια και φυσικά τζιν. Δεν είχε καν σημασία αν δεν ήξερες την μπάντα. Έξτρα πόντους σήμερα, σου δίνουν τα διάφορα σκισίματα ή τρουκς που έχουν πάνω!