Στην Ύδρα η έκθεση: “Η καρδιά δεν πωλείται” – El CUOR NON SE VENDE

1651

ΕΚΘΕΣΗ “Η ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ – EL CUOR NON SE VENDE

Είναι δυνατόν μια συλλογή Τέχνης, που δημιουργήθηκε από το πάθος, την έμπνευση και το αισθητήριο της καρδιάς, να υπάρξει μέσα σε έναν χώρο όπου δεσπόζουν τα εμπορικά καλλιτεχνικά shows, τα μεγάλα ονόματα, οι VIP καλλιτέχνες; Η απάντηση είναι ναι! Γιατί η καρδιά “δεν πωλείται”.  Αυτό το απλό αλλά δυνατό μήνυμα ενέπνευσε την έκθεση με τίτλο “El Cuor No Se Vende”/”Η Καρδιά δεν πωλείται”, που θα λάβει χώρα στο Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Ύδρας από την 1η Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου 2016.

Εμπνευστής αυτής της “συγκινησιακής” έκθεσης είναι ο Didier Guillon, Πρόεδρος, Ιδιοκτήτης και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ομίλου Valmont.

Η έκθεση θα φιλοξενήσει 15 καλλιτέχνες σε 2 ορόφους.

Το πρώτο τμήμα της έκθεσης, ” Σκιές”, στη μεγάλη αίθουσα στο ισόγειο, φιλοξενεί έργα των Lee Jung Woong, Joan Gardy Artigas, Quentin Garel, Didier Guillon, Isao Llorens Ishikawa, Yves Bélorgey, Nathalie Miquel Aubert, Frederic Amat and Riccardo Cordero.

Το δεύτερο τμήμα της έκθεσης “Φως”, στον επάνω όροφο, θα περιλαμβάνει έργα των Yves Lévêque, Bénédicte Blanc-Fontenille, Jane Le Besque, Baoulé Tribe, Didier Guillon, Tom Powell, Mitsu Haraguchi, Leonardo Cimolin.

Διεύθυνση: Λιμάνι Ύδρας Τηλέφωνο: 2298052355 2298054142,

Καθημερινά: 09:00 με 16:00

Καθημερινά: 19:30 με 21:30

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη την ημέρα των εγκαινίων.
Τις υπόλοιπες μέρες
γενική είσοδος: 5€
Μειωμένο: 3€