Αναπάντεχο full moon πάρτι στην Τεχνόπολη – Ελεύθερη είσοδος

911

Ένα αναπάντεχο μουσικό ταξίδι κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι  έρχεται απόψε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Με το «λοβBoat» του Γιώργου Καραδήμου και των Jaguar Bombs, με τη συμμετοχή της Cookie και τον Elvis να συναντά τον Μανώλη Χιώτη.

Το πιο ξέφρενο και αγαπησιάρικο πλοίο, σε σύλληψη και σκηνοθεσία του Πάνου Σουρούνη, μετά τα χειμερινά του ταξίδια στις κρύες θάλασσες της Αθήνας βρίσκει το λιμάνι του και δένει στην Τεχνόπολη.

Ο καπετάνιος Γιώργος Καραδήμος και η μπάντα του πλοίου, οι εκρηκτικοί The Jaguar Bombs, μας υπόσχονται μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη. Μαζί τους θα επιβιβαστούν αγαπημένοι καλεσμένοι, ενώ το ταξίδι θα προαναγγείλει η νέα αγαπημένη της πόλης, Cookie, με την ηλεκτρική της σούπερ ορχήστρα.

Ο Elvis Presley συνταξιδεύει με τον Μανώλη Χιώτη. Στο διπλανό τραπέζι, οι Spice Girls μίλουν για τον Μπαρμπαγιαννακάκη μαζί με την Χάρουλα. Ο Tom Jones φλερτάρει τις αδερφές Καλουτά καθώς κοιτούν στην προβλήτα τα παιδιά του Πειραιά, ενώ λίγο πιο μακριά, στο κατάστρωμα, ο MichaelJackson δείχνει τις φιγούρες του στην Ρίτα Σακελάριου.

Ένα ταξίδι στην βαθιά θάλασσα των τραγουδιών που αγαπήσαμε μα και ένα πάρτι που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον προορισμό. Διότι νόημα δεν έχει ο προορισμός, μα τι ακούς στο ταξίδι σου.

Special guests: Πέννυ Μπαλτατζή Γιώργης Χριστοδούλου Μιρέλα Πάχου Σπύρος Γραμμένος Χρίστος Θεοδώρου Μυρτώ Βασιλείου Γιούλη Ασημακοπούλου Μαρίλια Μητρούση αλλά και special guests… έκπληξη!

Πέμπτη 28 Ιουνίου, Ώρα: 21.00 Τεχνόπολη Δήμου ΑθηναίωνΕίσοδος Ελεύθερη.