Αντζελίνα Τζολί: Θέλω να φύγω από τις ΗΠΑ

1276

Η Αντζελίνα Τζολί θα ήθελε να ζήσει οπουδήποτε αλλού εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των προσφύγων σε συνέντευξή της στο τεύχος Δεκεμβρίου του Harper’s Bazaar αποκάλυψε γιατί έγινε υπήκοος Καμπότζης και γιατί υποστηρίζει τα δικαιώματα των γυναικών θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας.

Όπως γνωρίζουν πολλοί, η Αντζελίνα Τζολί αγόρασε πρόσφατα ένα ακίνητο στην Καμπότζη και έγινε υπήκοος της χώρας. Ωστόσο, η ηθοποιός δεν ζει εκεί συνέχεια και κάποια άλλα πλάσματα εγκαταστάθηκαν στο οίκημα.

“Λάβαμε ένα τηλεφώνημα και μας ενημέρωσαν ότι σκίουροι έχουν μετακομίσει στο σπίτι. Ζήτησαν να τους απομακρύνουμε, αλλά η Vivienne (κόρη της Ατζελίνα Τζολί) ήταν πολύ σαφής ότι έπρεπε να καλύψουμε τα καλώδια και να τους αφήσουμε να μείνουν” εξήγησε η ηθοποιός.

Η Ατζελίνα Τζολί σημείωσε ότι την τελευταία φορά που έμεινε εκεί άκουσε να φωνάζει ένας φίλος της από το δωμάτιό του επειδή είχε βρει μια γιγαντιαία σαύρα κάτω από το μαξιλάρι του. “ Τα ζώα είναι εκεί περισσότερο από μένα και αισθάνονται ότι είναι το σπίτι τους” είπε.

Η ηθοποιός και πέντε από τα παιδιά της (o μεγαλύτερος σε ηλικία σπουδάζει στο κολέγιο στη Νότια Κορέα) διαμένουν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αν και η Τζολί προτιμά να ζει αλλού.

Αποκάλυψε όμως ότι υπάρχει κάποιος, που την σταματά: ο πρώην σύζυγός της, Μπραντ Πιτ. “ Θα ήθελα να ζήσω στο εξωτερικό και θα το κάνω μόλις τα παιδιά μου γίνουν 18 ετών” είπε στη συνέντευξή της στο περιοδικό. “Αυτή τη στιγμή πρέπει να ζω, εκεί όπου ο πατέρας τους επιλέγει να ζει” τόνισε.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ