Απόψε το βράδυ η πρεμιέρα του x-factor στον Σκάι

1385

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου και κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ξεκινά η προβολή των Auditions και η κριτική επιτροπή του “The X Factor” αναλαμβάνει να ξεχωρίσει τα μεγαλύτερα μουσικά αστέρια της Ελλάδας!

Οι κριτές αναζήτησαν σε Θεσσαλονίκη, Κύπρο και Αθήνα τους πιο ταλαντούχους, παθιασμένους και φιλόδοξους τραγουδιστές.

Εκατοντάδες νέοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μπροστά σε live κοινό και στην επιτροπή: Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης, διεκδικώντας μια θέση στα Live Shows.

Μετά από ένα μαραθώνιο pre – casting επελέγησαν οι ικανότεροι για να πάρουν μέρος στις Auditions. Η κριτική επιτροπή δυσκολεύτηκε να «κόψει» κάποιους από αυτούς, αφού οι περισσότεροι διέθεταν ιδιαίτερες φωνές αλλά και εντυπωσιακή σκηνική  παρουσία.

Οι Auditions θα προβληθούν σε επτά επεισόδια και ακολουθεί ένα επεισόδιο με το Bootcamp.Και τέλος πριν τα live, έρχονται -για πρώτη φορά- τρία επεισόδια με το περίφημο chair clallenge: μια σκληρή και εξαιρετικά αγωνιώδη φάση, όπου θα πρέπει να μείνουν οι καλύτεροι από τους καλύτερους!

Και αμέσως μετά :   Η μάχη αρχίζει …

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς αναλαμβάνει την πιο συναρπαστική και θεαματική διαδικασία του διαγωνισμού: την παρουσίαση των live του επιτυχημένου μουσικού talent show “The X Factor”.

 Λάβετε θέσεις:  τη  Δευτέρα 4 Απριλίου  στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.