Αρχίζουν τη Δευτέρα οι αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις – Τι θα πρέπει να γνωρίζετε

665

Aρχίζουν τη Δευτέρα,10 Ιουνίου, οι αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις για τους φορείς του ΕΦΚΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να υποβάλλουν τις αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις απ’ τις 10/06/2019 έως τις 14/06/2019 για την Α΄ κατασκηνωτική περίοδο και απ’ τις 17/06/2019 έως τις 28/06/2019 για όσους ενδιαφέρονται για τη Β΄, Γ΄ και Δ΄(ΑΜΕΑ) κατασκηνωτική περίοδο.

Οι διαχειριστικές επιτροπές αναμένεται να εκδώσουν ενημερωτικά έγγραφα και οδηγίες όσον αφορά τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, σύμφωνα με τις καταστατικές διατάξεις κάθε εντασσόμενου φορέα.

Οι δικαιούχοι του π.ΟΑΕΕ μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής και να προσκομίσουν τα πρωτότυπα δικαιολογητικά στο κοντινότερο Περιφερειακό Τμήμα Μη Μισθωτών (π.ΟΑΕΕ).

Το ίδιο ισχύει και για τους δικαιούχους του π.ΤΑΠΙΤ/Ταμείο Πρόνοιας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΤΑΠΕΜ), οι οποίοι μπορούν να προσκομίσουν στα ως άνω Περιφερειακά Τμήματα μη Μισθωτών (π.ΟΑΕΕ), την αίτηση συμμετοχής και τα συνημμένα δικαιολογητικά.

Τονίζεται ακόμη ότι αιτήσεις για την κατασκηνωτική περίοδο του 2019 μπορούν να υποβάλουν όλοι οι εντασσόμενοι φορείς του ΕΦΚΑ και συγκεκριμένα των π.ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, π.ΤΑΞΥ, π.ΤΥΔΚΥ, π.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, π.ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, π.ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ, π.ΕΤΑΑ-ΤΥΔΑ, π.ΕΤΑΑ-ΤΥΔΠ, π.ΕΤΑΑ-ΤΥΔΘ, π.ΕΤΑΑ-ΤΑΝ, π.ΕΤΑΑ-ΤΑΣ, π.ΟΑΕΕ, π.ΟΑΕΕ-ΤΑΝΤΠ, π.ΟΓΑ, π.ΤΠΔΕ-ΤΥΔΕ, π.ΤΑΠΙΤ-ΤΑΠΕΜ, π.ΤΑΥΤΕΚΩ (ΤΑΠ-ΟΤΕ, ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ, ΚΑΠ-ΔΕΗ ΣΥΝΤ/ΧΟΙ.