Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας “Downton Abbey” που μόλις κυκλοφόρησε (βίντεο)

645

H Ντέιμ Μάγκι Σμιθ επιστρέφει ως Κοντέσα του Γκράντθαμ, Βάιολετ Κρόουλι, στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Downton Abbey» βασισμένης στο ομώνυμο βρετανικό τηλεοπτικό σίριαλ που κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες ως η σειρά με τις καλύτερες κριτικές.

Οι θαυμαστές επιθυμούν τη συνέχιση της σειράς που διήρκεσε έξι χρόνια και έχει θέμα την ιστορία της αριστοκρατικής οικογένειας Κρόουλι και του υπηρετικού προσωπικού της.

Η ταινία επικεντρώνεται στην επίσκεψη στο Downton του βασιλιά και της βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου. Εκείνη την εποχή, μονάρχες ήταν ο βασιλιάς Γιώργος Ε’ και η σύζυγός του, βασίλισσα Μαίρη. Το τρέιλερ δείχνει την αναταραχή της προετοιμασίας για τη βασιλική επίσκεψη-με τριβές μεταξύ του υπηρετικού προσωπικού και των ευγενών. «Έρχεται το αντιμοναρχικό κλίμα στο Ντάουντον; Πιθανώς όχι».

Στο τρέιλερ προβάλλονται κάποιες ιδιαίτερα μυθικές ατάκες της Μάγκι Σμιθ, όπως ότι «ποτέ δεν διαπληκτίζεται» αλλά προτιμά «να εξηγεί». Και ενώ αυτά τα στιγμιότυπα είναι κυρίως σκηνές σχετικά με τη διαμονή του βασιλιά και της βασίλισσας, ένα προηγούμενο teaser έδειχνε λίγο περισσότερο lady Μαίρη Κρόουλι, (Μισέλ Ντόκερι), να παίρνει μια απρόσμενη απόφαση για το μέλλον του Ντάουντον.

Η Μάγκι Σμιθ και η Μισέλ Ντόκερι συμμετέχουν στην ταινία όπως και οι Χιου Μπόνεβιλ, Λόρα Καρμάικλ, Μάθιου Γκουντ, Τζόαν Φρόγκατ, Άλεν Λιτς και Ελίζαμπεθ ΜακΓκόβερν.

H πολυαναμενόμενη ταινία βγαίνει στη μεγάλη οθόνη στις 20 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ: