Δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τίποτα όρθιο!

1148

Λευτέρης Ελευθερίου – Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
ΑΓΑΛΜΑΤΑΚΙΑ ΑΚΟΥΝΗΤΑ, ΑΜΙΛΗΤΑ, ΑΓΕΛΑΣΤΑ

Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο σας προσκαλεί στην πιο αναπάντεχη καλλιτεχνική συνάντηση αυτού του χειμώνα: Ο Λευτέρης Ελευθερίου γνωστός για το πολύπλευρο ταλέντο του, καθώς εκτός από ηθοποιός εντυπωσιάζει με το τραγούδι αλλά και με τις μιμήσεις του, θα συναντήσει τον Άνθρωπο Ορχήστρα Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο. Δύο πολυδιάστατοι καλλιτέχνες, μοναδικοί ο καθένας στο είδος του, διαφορετικοί αλλά με κοινά χαρακτηριστικά το χιούμορ και την παιχνιδιάρικη διάθεση, θα σας ταξιδέψουν με ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τη μουσική με την πρόζα.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για μία μουσικοθεατρική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις, γιατί ο Λευτέρης και ο Αλκιβιάδης δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τίποτε όρθιο: Θα σας κάνουν να γελάσετε με σκετσάκια και σατιρικά τραγούδια, θα σας ταξιδέψουν στην εποχή των μπουάτ αλλά και σε μελωδικές στιγμές του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου, θα συγκινήσουν με αγαπημένες μπαλάντες και θα ροκάρουν σε ήχους πιο ηλεκτρικούς που φτάνουν μέχρι το σήμερα. Πλάι τους παίζουν, τραγουδούν, αυτοσχεδιάζουν, διασκευάζουν και διασκεδάζουν οι μοναδικοί Sleeping Band. Opening Act οι Spectrum.

Από Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και για τρία Σάββατα λοιπόν “Αγαλματάκια ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα” στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Συντελεστές
Σωτήρης Βλισίδης: Πλήκτρα
Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος: Πλήκτρα, Πιάνο, Ακορντεόν, Μπάσο
Χάρης Κωνσταντόπουλος: Κλαρινέτο, Φλάουτο, Σαξόφωνο
Στέλιος Πασχάλης: Τύμπανα

Τιμές
12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)
14 ευρώ με ποτό

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη
Τηλ. 210 9315600