Εφευρέθηκε το παλτό – βαλίτσα!

1623

Γράφει η Μαίρη Σκανδάλη

Κακά τα ψέμματα… Ως λαός είμαστε ταξιδιάρηδες αλλά επειδή οι φόροι στο αεροδρόμιο έχουν πάρει την ανιούσα και μια τόσο δα μικρή βαλιτσούλα κοστίζει μια περιουσία για να τη μεταφέρουμε, σας έχω τη λύση! Ε, ναι… Aυτό που χρόνια ονειρευόμαστε, έγινε πραγματικότητα…

Δημιουργήθηκε παλτό που μπορεί να χωρέσει ένα μεγάλο μέρος από τις αποσκευές μας!

Έχω να σας πω ότι μπορεί με μια απλή κίνηση να γίνει… παλτό, ημίπαλτο και σακάκι!Φυσικά είναι unisex που σημαίνει ότι μπορεί να φορεθεί από άντρες και γυναίκες. Πάμε τώρα και στις λεπτομέρειες: διαθέτει 14 μεγάλες τσέπες που στο σύνολό τους μπορούν να χωρέσουν 10 κιλά αποσκευών. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνει 2 αποσπώμενες τσέπες καθώς και μια τσάντα που μπορεί άνετα να χωρέσει ένα laptop.

O κατασκευαστής του παλτό που κατάγεται από τη μακρινή Αυστραλία είπε σε συνέντευξή του: ”Όταν το παλτό φορεθεί σε όλο του το μήκος είναι δυνατόν να χωρέσει 2 φορητούς υπολογιστές, ένα tablet, δύο ζευγάρια παπούτσια, ένα φούτερ και μια κάμερα. Πριν την είσοδο μας στο αεροπλάνο πρέπει απλά να βγάλουμε όλα τα αντικείμενα για έλεγχο και στη συνέχεια μπορούμε να μετατρέψουμε το παλτό σε τσάντα.”

Για την ιστορία να σας πω οτι το συγκεκριμένο παλτό δεν έχει κοστολογηθεί ακόμα και ο κατασκευαστής ψάχνει χρηματοδότη για να το βγάλει στην αγορά! Καλή επιτυχία να του ευχηθώ και πάμε να απολαύσουμε λοιπόν το παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=9-l5trjAGXY