Έγκυος στο πρώτο της παιδί η ηθοποιός Έμα Στόουν, μετά τον μυστικό της γάμο

111

Η 32χρονη ηθοποιός βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σε λίγο καιρό θα κρατάει αγκαλιά τον καρπό του έρωτά της με τον κωμικό ηθοποιό David Lee McCary.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Έμα Στόουν είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η 32χρονη ηθοποιός βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σε λίγο καιρό θα κρατάει αγκαλιά τον καρπό του έρωτά της με τον κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη David Lee McCary.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει δημόσια τα ευχάριστα νέα, ωστόσο η ηθοποιός εθεάθη να περπατάει πριν μερικές ημέρες σε κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες, κρατώντας τρυφερά την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Αυτή η εμφάνιση της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, να δεν αφήνει πολλές απορίες.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί μυστικά τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ πριν την πανδημία, η ηθοποιός θα ντυνόταν νυφούλα στις 14 Μαρτίου στο Los Angeles με τον κορονοϊό να χαλάει τα γαμήλια σχέδια. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016, όταν η Έμα Στόουν εμφανίστηκε στο Saturday Night Live και ο αγαπημένος της David Lee McCary ήταν σκηνοθέτης εκεί.

Η σταρ δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τα ευχάριστα νέα, ενώ οι εκπρόσωποί της αρνήθηκαν να σχολιάσουν το παραμικρό ακόμη και μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών.

Οι φήμες φούντωσαν έντονα όταν τον περασμένο μήνα η Stone αρνήθηκε να παίξει σε ταινία που της προτάθηκε με τον Μπράντ Πιτ και μάλιστα σε σκηνοθεσία του ανθρώπου που την οδήγησε στο πρώτο της Όσκαρ, του σκηνοθέτη του La La Land, Ντάμιεν Σαζέλ. Η δικαιολογία σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ήταν πως το πρόγραμμά της ήταν πολύ φορτωμένο, ωστόσο-όπως δείχνουν οι φωτογραφίες- σύντομα θα γίνει μαμά και προφανώς δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των γυρισμάτων στην κατάστασή της.

Πηγή: reader