Είσαι Δίδυμος; Δες τι σκέφτονται τα υπόλοιπα ζώδια για σένα!

1081

Πώς παρουσιάζεις τον εαυτό σου στον κοινωνικό σου περίγυρο; Οι άνθρωποι που συναναστρέφονται μαζί σου σε θεωρούν εγκάρδιο ή μήπως λίγο …εκφοβιστικό; Ο σύντροφός σου, σε θεωρεί συναισθηματικό ή… μήπως “κλειστό”; Θέλει να κάνει σχέση μαζί σου ή όχι; Τι εντύπωση κάνεις γενικά στους άλλους γύρω σου, την καλύτερη ή τη χειρότερη; Τι τους αρέσει και τι όχι στην προσωπικότητά σου;

Διάβασε το ζώδιό σου και δες τι σκέφτονται τα άλλα ζώδια για σένα!

Τι σκέφτονται τα άλλα ζώδια για τους Διδύμους!

Κριός – Σε βλέπει ότι είσαι έξυπνος και με πολύ κατανόηση. Του αρέσει η καλή διάθεσή σου. Είστε καλοί φίλοι, γιατί δεν τον κουράζεις με τα προβλήματα και τις έριδες. Κάνετε μαζί ευχάριστη συντροφιά και πνευματώδεις συζητήσεις.

Ταύρος – Δεν του αρέσει που φλερτάρεις συνέχεια. Σε βλέπει ως αναιδή στη συμπεριφορά σου και ότι δεν έχεις κανένα σεβασμό για τους άλλους. Η φιλία μεταξύ σας είναι επιφανειακή γιατί τον κάνεις να αμφιβάλλει συνεχώς για την ειλικρίνειά σου. Δεν μπορεί να σε εμπιστευθεί στον έρωτα.

Δίδυμοι – Όταν πραγματικά και αληθινά ερωτευθείτε εσείς οι δύο, θα μπορούσατε να αφοσιωθείτε ο ένας στον άλλο. Επιθυμείτε όμως να κάνετε πάρα πολλά πράγματα σε μια στιγμή, που αυτό σας δυσκολεύει ιδιαίτερα στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Παρόλα αυτά, γίνεστε καλοί σύντροφοι.

Καρκίνος – Τον ενοχλεί η φλυαρία σου και ότι νοιάζεσαι μόνο για τον εαυτό σου. Δίνεις πολύ μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση και όχι στο βάθος των πραγμάτων. Ποτέ δε θα μπορέσει να πάρει κάτι από εσένα.

Λέων – Σε βρίσκει αρκετά διασκεδαστικό και πολύ κοινωνικό. Μόνο που με το χρόνο, η συμπεριφορά σου του προκαλεί σοκ που δε νοιάζεσαι για τίποτα ή για οποιοδήποτε πρόσωπο και επιμένεις στις δικές σου πεποιθήσεις. Αλλά είναι αρκετά φιλικός μαζί σου.

Παρθένος – Είσαι πραγματικά Καζανόβας γι’ αυτόν. Παρόλο που μπορεί να σε βρίσκει διασκεδαστικό, τον ενοχλεί που είσαι θορυβώδης και πολύ ομιλητικός. Αν του βάλεις την ιδέα του γάμου στο μυαλό, είναι σίγουρο ότι θα υποστεί νευρικό κλονισμό!

Ζυγός – Του αρέσεις πολύ. Είσαι τόσο φυσικός και εύκολος στο να σε προσεγγίσει. Ντύνεται με στυλ και σου αρέσει η επιλογή των χρωμάτων. Ως λάτρης της τέχνης και του θεάτρου που είναι ο Ζυγός, κάνετε μαζί ευχάριστη συντροφιά.

Σκορπιός – Σε βλέπει σαν επιφανειακό ομιλητή, που νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα και τον ενοχλεί που δε βλέπεις τα πράγματα σε βάθος και χωρίς πειθαρχία. Αναρωτιέται πως τα καταφέρνεις και έχεις τόσες πολλές ερωτικές σχέσεις. Στη συνέχεια όμως, θα σε πλησιάσει μόνο εφήμερα και προσωρινά.

Τοξότης – Φανταστικός εραστής, δεν μπορεί να σου αντισταθεί! Κάνεις σεξ, καλύτερα από το να μιλάς γι’ αυτό. Είσαι πάντα το κέντρο της προσοχής του. Μαζί του θα γνωρίσεις μια συναρπαστική εμπειρία. Θέλει να σε παντρευτεί δίχως σκέψη.

Αιγόκερως – Του δημιουργείς ανασφάλεια όταν πειραματίζεσαι με νέες ιδέες. Αυτό θα μπορούσε να είναι καταστροφικό γι’ αυτόν. Αν είσαι πιο προσεκτικός, θα μπορούσες να τον εμπνεύσεις. Στον έρωτα και το σεξ επίσης, δεν ταιριάζετε και πολύ.

Υδροχόος – Η επιθυμία του να γνωρίσει και να κατανοήσει το νόημα της ζωής, τον προσελκύει σε σένα. Αν και είναι φιλόσοφος, ανταποκρίνεται θετικά στα όμορφα και καλλιτεχνικά πράγματα. Η επικοινωνία μεταξύ σας είναι σχεδόν τέλεια. Σε αγαπάει.

Ιχθύς – Ποτέ δε θα τα πάτε καλά. Αφιερώνεις τόσο πολύ χρόνο για όλα τα πράγματα και δεν προσπαθείς να καλλιεργηθείς κι αυτό τον ενοχλεί αφόρητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν κάνετε ούτε για φίλοι. Η προσέγγισή σου στον έρωτα και το σεξ είναι σκανδαλώδης γι’ αυτόν!