Eίσαι Κριός; Δες τι σκέφτονται τα υπόλοιπα ζώδια για σένα!

1375

Πώς παρουσιάζεις τον εαυτό σου στον κοινωνικό σου περίγυρο; Οι άνθρωποι που συναναστρέφονται μαζί σου σε θεωρούν εγκάρδιο ή μήπως λίγο …εκφοβιστικό; Ο σύντροφός σου, σε θεωρεί συναισθηματικό ή… μήπως “κλειστό”; Θέλει να κάνει σχέση μαζί σου ή όχι; Τι εντύπωση κάνεις γενικά στους άλλους γύρω σου, την καλύτερη ή τη χειρότερη; Τι τους αρέσει και τι όχι στην προσωπικότητά σου;

Διάβασε το ζώδιό σου και δες τι σκέφτονται τα άλλα ζώδια για σένα!

Τι σκέφτονται τα άλλα ζώδια για τον Κριό!

Κριός – Αποτυγχάνει να δει την άποψή σου. Σε θεωρεί απερίσκεπτο και αδίστακτο. Μόνο εάν μπορέσεις να περιορίσεις τη φλογερή ιδιοσυγκρασία σου,τότε θα μπορούσατε να ζήσετε μαζί σε ανεκτό επίπεδο.

Ταύρος – Του αρέσει η αισιοδοξία σου. Είσαι πολύ φλογερός για τα γούστα του. Αλλά εκτιμά,την ειλικρίνειά σου. Στον έρωτα σε θεωρεί ασυνεπή.

Δίδυμοι – Του αρέσει η φωτιά και ο αυθορμητισμός σου. Κάνετε μαζί,σαν δυο καλοί φίλοι. Αλλά στον έρωτα, είσαι πολύ πνευματικός και λογικός γι’ αυτόν. Και στο σεξ πολύ παρορμητικός, για να ταιριάξεις με τις προτιμήσεις του.
Καρκίνος – Δε σε βλέπει σοβαρά, γιατί ο Καρκίνος καταλαβαίνει μόνο τη βαθύτερη πλευρά της ζωής. Είσαι επιφανειακός γι’ αυτόν και σε βλέπει μόνο σεξουαλικά. Θεωρείς ότι ο Καρκίνος μιλά μόνο για την οικογένεια και την πειθαρχία,αλλά του λείπουν και τα δύο! Δεν ενδιαφέρεται και πολύ για σένα.

Λέων – Είσαι υπέροχος γι’ αυτόν. Μπορεί να είναι ερωτευμένος μαζί σου. Σου δίνει πολλά συγχαρητήρια και είναι γενναιόδωρος με τα δώρα. Αλλά ο τρόπος που τον παραχαϊδεύεις, αποζημιώνει όλες τις ελλείψεις σου. Σου αρέσει ο πειθαρχημένος τρόπος ζωής του.

Παρθένος – Θεωρείς ότι ο Παρθένος είναι ματαιόδοξος, ιδεαλιστής και σπαταλά το χρόνο του σε θεωρίες. Αφήνεις τα πάντα στην τύχη και δε σου αρέσει να προγραμματίζεις το μέλλον σου. Πως μπορούν να τα πάνε καλά δύο άνθρωποι,όταν ο ένας από τους δύο, δεν πιστεύει σε μια ασφαλή ζωή; Το να κάνεις παρέα με τους Παρθένους δεν είναι επωφελές.

Ζυγός – Επιδιώκεις να κάνεις εντύπωση και φυσικά σε γενικές γραμμές, πετυχαίνει. Εκτιμάτε και οι δύο την τέχνη και έχετε τις ίδιες απόψεις για τη ζωή. Είστε και οι δύο ρομαντικοί και ταιριάζετε σεξουαλικά. Θα θέλατε πολύ να παντρευτείτε μεταξύ σας.

Σκορπιός – Σου κινεί το ενδιαφέρον, αλλά η έλλειψη συνέπειάς σου τον τρελαίνει. Θεωρεί ότι στερείσαι σκοπό στη ζωή και αλλάζεις από το ένα πράγμα ή από τον ένα σύντροφο στον άλλο. Θα μπορούσατε να κάνετε θαύματα μαζί, μόνο εάν κολλήσετε σεξουαλικά.

Τοξότης – Τον ελκύεις. Η διάνοια και η αισιοδοξία σου, είναι πηγή έμπνευσης γι’ αυτόν. Είστε καλοί φίλοι και ποτέ δεν τον αφήνεις σε στιγμές ανάγκης. Προσθέτεις χρώμα στη ζωή του και σε θεωρεί έντονα ρομαντικό. Δεν μπορεί παρά να σε ερωτευθεί, τόσο φλογερό άτομο που είσαι.

Αιγόκερως – Εσύ περιφρονείς τον υλισμό και ότι είναι ρεαλιστικό στη ζωή, γι’ αυτό και δεν μπορείς να καταλάβεις τον Αιγόκερω, γιατί αντιπαθείς την ασφάλεια. Αλλά η παντελής αδιαφορία σου για τα κοινωνικά δεδομένα,τον κάνει να σε βλέπει ως ανώριμο. Δεν μπορείς να κάνεις με τον Αιγόκερω.

Υδροχόος – Μπορείτε να είστε μαζί πολύ καλοί φίλοι. Όμως η φιλοσοφία της ζωής σου, είναι περισσότερο προσγειωμένη και ο Υδροχόος είναι πιο πνευματικός. Κάνετε μαζί καλό ζευγάρι, αλλά με έλλειψη βάθους και φινέτσας. Και στα θέματα του σεξ,είσαι ανυπόμονος και υπερβολικά «φυσικός». Αλλά παρόλα αυτά, σε αγαπάει.

Ιχθύς – Εάν μπορούσες να προσελκύσεις έναν Ιχθύ στη ζωή σου,θα μπορούσε να γίνει ενδιαφέρον. Αλλά είστε τελείως αντίθετοι. Είσαι κοινωνικός, ενώ στους Ιχθείς αρέσει η μοναξιά. Σε ζητούν μόνο όταν αισθάνονται κατάθλιψη, αλλιώς θα σε κρατήσουν σε απόσταση. Δεν μπορούν να ανεχθούν, την έλλειψη της ψυχραιμίας σου.

 

πηγή: e-zwdia.gr