Είσαι Λέων; Δες τι σκέφτονται τα υπόλοιπα ζώδια για σένα!

1883

Πώς παρουσιάζεις τον εαυτό σου στον κοινωνικό σου περίγυρο; Οι άνθρωποι που συναναστρέφονται μαζί σου σε θεωρούν εγκάρδιο ή μήπως λίγο …εκφοβιστικό; Ο σύντροφός σου, σε θεωρεί συναισθηματικό ή… μήπως “κλειστό”; Θέλει να κάνει σχέση μαζί σου ή όχι; Τι εντύπωση κάνεις γενικά στους άλλους γύρω σου, την καλύτερη ή τη χειρότερη; Τι τους αρέσει και τι όχι στην προσωπικότητά σου;

Διάβασε το ζώδιό σου και δες τι σκέφτονται τα άλλα ζώδια για σένα!

Τι σκέφτονται τα άλλα ζώδια για τον Λέοντα!

Κριός – Ζωηροί και ευχάριστοι και οι δύο, έχετε τις ίδιες ιδέες για τον έρωτα και την αγάπη. Σε συμπαθεί τρελά. Γίνεστε φλογεροί εραστές εσείς οι δύο. Και δίνετε επίσης πλήρη ελευθερία ο ένας, στον άλλο.

Ταύρος – Σε βρίσκει πάρα πολύ περήφανο, ενώ εσύ εκνευρίζεσαι από τους αργούς ρυθμούς στον τρόπο ζωής του. Αλλά εκτιμά, το σεβασμό σου για τους άλλους. Ωστόσο, η μη σταθερή στάση σου σε θέματα έρωτα και σεξ, τον κάνει να νιώθει ανασφάλεια μαζί σου.

Δίδυμοι – Σε βρίσκει ρομαντικό και του αρέσει που είσαι καλά καλλωπισμένος και καλλιεργημένος. Του αρέσει η αξιοπρεπή ψυχραιμία σου. Μπορείτε να είστε καλοί φίλοι. Μόνο που εσύ αποφεύγεις να κοντραριστείς, σ’ ένα επιχείρημα μ’ αυτόν. Νομίζεις ότι πάντα έχεις δίκιο, στις πεποιθήσεις σου.

Καρκίνος – Ο Καρκίνος φαντάζεται ότι έχει δίκιο, όλη την ώρα. Δίνει διάλεξη σχετικά με τις παραδόσεις, σαν να επρόκειτο για αρχές κι αυτό σε ενοχλεί και σε εκνευρίζει. Δεν του αρέσεις όμως κι εσύ. Τον ενοχλεί η υπεροψία σου και ο υπερβολικός δυναμισμός σου.

Λέων – Κολακεύετε ο ένας τον άλλο πολύ, αλλά σκέφτεστε και οι δυο πολύ εγωιστικά. Ρίξτε λίγο τους τόνους και σκεφτείτε λίγο περισσότερο ο ένας, τον άλλο. Μπορείτε να τα πάτε καλά μαζί, χωρίς αμφιβολία.

Παρθένος – Τον ενοχλεί η μεγάλη επίδειξη των πραγμάτων που έχεις και τον εκνευρίζει η μεγάλη σου έπαρση. Είσαι δογματικός γι’ αυτόν. Δεν μπορεί να προχωρήσει μαζί σου. Θα παίξει με την αγάπη σου και θα σου κάνει διαλέξεις σχετικά με την ηθική.

Ζυγός – Του αρέσει που είσαι γεμάτος ζωή και ζωντάνια. Σε λατρεύει. Μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί, μια αληθινή και ειλικρινή φιλία. Και στο σεξ, σε βρίσκει καταπληκτικό. Σε εμπιστεύεται, όταν σε χρειάζεται.

Σκορπιός – Σε βλέπει πολύ δυναμικό και θεωρεί, ότι λες συνέχεια ανοησίες. Σε θαυμάζει για την επιτυχία σου. Αλλά σε θεωρεί μέτριο σε θέματα σεξ. Του αρέσει που είσαι ειλικρινής, αλλά καλύτερα κάνετε ως φίλοι. Ίσως να είναι απλά αδιάφορος, απέναντί σου.

Τοξότης – Θα τον έλξεις. Του αρέσει η ευθύτητά σου και η αμεσότητά σου. Κάνετε καλή συντροφιά μαζί. Η σεξουαλική σχέση μπορεί να είναι λίγο δύσκολη, αλλά αυτό είναι κατανοητό δεδομένου, ότι ο Τοξότης δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη φυσική πλευρά του σεξ.

Αιγόκερως – Δεν του αρέσεις και πολύ. Είσαι τόσο εγωκεντρικός και δογματικός γι’ αυτόν κι έτσι υπάρχει κόντρα. Σε θεωρεί ένα κακομαθημένο παιδί και ότι η τύχη σου, στην καριέρα σου, δεν είναι ανάλογη με τα ταλέντα σου.

Υδροχόος – Ο προβληματισμός του, για τις υλικές και πνευματικές αξίες της ζωής, τον προσελκύει σε σένα. Σου αρέσει ο τρόπος που συντονίζει τα ιδανικά του, με την πραγματικότητα. Και σε σένα, βρίσκει ένα άτομο εκλεπτυσμένο και διακριτικό. Θα ήθελε να έχει έναν Λέοντα, για σύντροφο ζωής.

Ιχθύς – Θεωρεί, ότι δίνεις μεγάλη σημασία στο εξωτερικό περίβλημα και ότι δεν έχεις πολύ συνείδηση. Το ότι θέλεις να έχεις οικονομική επιτυχία, δεν του αρέσει καθόλου. Εκνευρίζεται που θέλεις να είσαι το επίκεντρο όλων, ενώ ο ίδιος, είναι ήρεμος και απλός.

πηγή:e-zwdia.gr