Είσαι σε δίαιτα; Αθλείσαι; Χρειάζεσαι ένα σνακ που μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση του σακχάρου σου; Αυτό σε ενδιαφέρει!

745

Είσαι σε δίαιτα και δυσκολεύεσαι να χαλιναγωγήσεις την ανάγκη σου για γλυκό;

Αθλείσαι και χάνεις γρήγορα την ενέργειά σου;

Πεινάς συχνά και ψάχνεις να βρεις κάτι για να τσιμπήσεις νόστιμο αλλά όχι παχυντικό;

Ακόμα και τώρα που διαβάζεις αυτό το άρθρο θα έδινες και το βασίλειο σου για μια λαχταριστή σοκολατένια λιχουδιά;

Και εντάξει το να φας μια μικρή γλυκιά λιχουδιά μια στο τόσο δεν είναι και απαραίτητα κακό. Το πολύ και το συνέχεια είναι αυτό που αλλάζει τα δεδομένα. Από την άλλη, όταν  αγαπάς το ωραίο και έχεις γεννηθεί για τα πολλά πως να αρκεστείς στα λίγα;

Σαν όνειρο λοιπόν, θα φανταζόμασταν ένα γλυκό, το οποίο θα είναι νόστιμο, θα έχει λίγες θερμίδες και θα κάνει καλό στον οργανισμό μας!

Κι όμως! Έφτασε η ημέρα που ένα τέτοιο όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό για κάθε λάτρη της γλυκιάς απόλαυσης έγινε πραγματικότητα.

Πρόκειται για μια μπάρα άρτι αφιχθείσα από την Αμερική.

Το όνομά της: Extend Nutrition

Ένα προϊόν επαναστατικό, μοναδικό στο είδος του, καθώς αποτελεί έργο ενδελεχούς έρευνας και για τον λόγο αυτό άλλωστε είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μιας και διαθέτει πέντε ξεχωριστές καινοτομίες.

Έξι κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει πως βοηθά στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα για έως και 6 ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας και για έως 9 ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πως επιτυγχάνεται αυτό;

Η φόρμουλα του Extend Nutrition περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό υδατανθράκων παρατεταμένης αποδέσμευσης, ινών, άπαχου πρωτεΐνης, και μια μικρή ποσότητα υγιούς λίπους. Η μοναδική αυτή σύνθεση έχει εγκριθεί από τον Αμερικανικό FDA ικανοποιώντας τα πολύ αυστηρά κριτήριά του.

Το Extend Nutrition ωστόσο χάρη στα συστατικά που περιέχει αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια γευστική γλυκιά επιλογή με ελάχιστες θερμίδες.

Δημιουργεί στον οργανισμό αίσθημα  κορεσμού και έτσι χαλιναγωγεί το αίσθημα της πείνας βοηθώντας σε να χάσεις βάρος.

Αν γυμνάζεσαι να ξέρεις πως χάρη στην κατανάλωση της μπάρας αυτής μπορείς εύκολα να διατηρήσεις την ενέργεια του σώματος κατά την διάρκεια της αθλητικής δραστηριότητας, να αποφύγεις την κούραση και να βελτιώσεις τη φυσική μυϊκή αποκατάσταση ύστερα από κάποιον τραυματισμό.

Το σχήμα και η συσκευασία του Extend Nutrition βοηθάει πολύ να το έχεις στην τσάντα, το σπίτι, το γραφείο, το αυτοκίνητο, το γυμναστήριο για μια γρήγορη και υγιεινή λιχουδιά ή αν θέλεις να αντικαταστήσεις με υγιεινό και ασφαλή τρόπο ένα γεύμα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το προϊόν αυτό στην Αμερική κάνει θραύση και ήδη άργησε η είσοδός του στη χώρα μας, μιας και κάτι αντίστοιχο πραγματικά δεν υπάρχει.

Η μπάρα Extend Nutrition πωλείται στα φαρμακεία.