Είσαι Ταύρος; Δες τι σκέφτονται τα υπόλοιπα ζώδια για σένα!

1022

Πώς παρουσιάζεις τον εαυτό σου στον κοινωνικό σου περίγυρο; Οι άνθρωποι που συναναστρέφονται μαζί σου σε θεωρούν εγκάρδιο ή μήπως λίγο …εκφοβιστικό; Ο σύντροφός σου, σε θεωρεί συναισθηματικό ή… μήπως “κλειστό”; Θέλει να κάνει σχέση μαζί σου ή όχι; Τι εντύπωση κάνεις γενικά στους άλλους γύρω σου, την καλύτερη ή τη χειρότερη; Τι τους αρέσει και τι όχι στην προσωπικότητά σου;

Διάβασε το ζώδιό σου και δες τι σκέφτονται τα άλλα ζώδια για σένα!

Τι σκέφτονται τα άλλα ζώδια για τον Ταύρο!

Κριός – Είσαι φιλικός, αξιόπιστος, αλλά πολύ μεθοδικός για τα γούστα του. Είσαι τόσο τυπικός στην αγάπη και τις σχέσεις σου, ώστε τον προκαλείς αδικαιολόγητα και δεν μπορεί να υπάρχει αμοιβαία κατανόηση.

Ταύρος – Είστε καχύποπτοι και οι δύο και υποφέρετε από ανασφάλεια. Σε περίπτωση που ξεπεραστεί αυτό και δεν παρεμβαίνετε στην προσωπική ζωή -ο ένας του άλλου- και στις ιδιωτικές δραστηριότητές του, θα συμφωνήσετε μεταξύ σας.

Δίδυμοι – Μετά βίας θα προχωρήσετε μεταξύ σας. Τον βλέπεις ως επιφανειακό και επιπόλαιο και κριτικάρεις τη σεξουαλική του ζωή. Αλλά πρέπει να πούμε ότι θαυμάζει τα καλλιτεχνικά ταλέντα σου.

Καρκίνος – Είστε πολύ καλοί φίλοι. Είστε και οι δύο βαθιά στοχαστές και ταιριάζετε σαν χαρακτήρες. Σας αρέσει η αφοσίωση προς τους άλλους και πάντα σε περίπτωση ανάγκης, βοηθάτε κι οι δυο μαζί.

Λέων – Σε βαριέται. Είσαι ειλικρινής, τίμιος και πιστός, αλλά πάρα πολύ ευθύς και απλός γι’ αυτόν. Θα κάνατε καλό ζευγάρι για σχέση, αλλά θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να το καλλιεργήσετε.

Παρθένος – Τα πάτε μαζί πολύ καλά. Έχετε κοινές απόψεις για τη ζωή. Η καλλιτεχνική κλίση σου εναρμονίζεται με το μυαλό της Παρθένου και της εκπέμπεις μια παράξενη αύρα γοητείας. Ζείτε μαζί με καλό γούστο, αν και απλά.

Ζυγός – Σε βρίσκει ζεστό και στοργικό. Αλλά κατά κάποιο τρόπο, δε θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά μεταξύ σας και να αποκτήσετε οικειότητα. Σε οδηγεί με έναν πιο γρήγορο ρυθμό ζωής, που δε σου αρέσει.

Σκορπιός – Η συνεπής στάση σου, τον προσελκύει. Είναι καλός εραστής και ταιριάζετε σεξουαλικά. Έλκεσαι από την ισχυρή, βαθιά και παθιασμένη φύση του. Ο τρόπος που σε κρατά και σε αγγίζει, είναι συναρπαστικός για σένα. Θα μπορούσατε να έχετε μια μόνιμη σχέση μαζί.

Τοξότης – Δεν μπορεί να προχωρήσει μαζί σου. Σε βλέπει τόσο εκδικητικό, ενώ εσύ δυσφορείς με τον τρόπο ζωής του. Αναρωτιέται για σένα, πως άνθρωποι με καλλιτεχνικές τάσεις, μπορούν να είναι τόσο εγωκεντρικοί. Δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε μεταξύ σας.

Αιγόκερως – Είσαι ερωτευμένος μαζί του. Πετυχαίνετε μεταξύ σας μια ευτυχισμένη μείξη των καλλιτεχνικών τάσεων και της φυσικής πραγματικότητας. Δεν είστε αδρανείς ιδεαλιστές. Έχετε πολλά κοινά στοιχεία και σέβεστε ο ένας τις απόψεις του άλλου. Και ξέρετε σίγουρα, την τέχνη της αγάπης.

Υδροχόος – Πιστεύεις στα στερεότυπα κι εκείνος πιστεύει στα οράματα και τις ιδέες. Αν και έχετε κάποια μικρή σχέση πνευματικής προσέγγισης στη ζωή, θεωρώ ότι σε βλέπει πολύ γήινο και μονόχνοτο. Μπορεί να του αρέσουν οι καλλιτεχνικές σου ικανότητες, αλλά η έλλειψη βελτίωσης στα θέματα του σεξ και του έρωτα, τον ενοχλεί.

Ιχθύς – Σε βρίσκει αρκετά ερωτεύσιμο. Του αρέσει που σέβεσαι την παράδοση και είσαι συμβατικός στην προσέγγισή σου στη ζωή. Του αρέσει η αξιοπιστία και η ειλικρίνειά σου. Είστε μεταξύ σας συναρπαστικοί εραστές και μπορείτε και οι δύο να είστε μαζί χαρούμενοι και ικανοποιημένοι.

 

πηγή: e-zwdia.gr