Επίθεση σε κατάστημα «My Market» στο Βύρωνα

945

Επίθεση σε κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «My Market», η οποία βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο της επικαιρότητας, εξαπέλυσαν άγνωστοι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες, λίγο μετά τις 02:30, έσπασαν τη τζαμαρία του καταστήματος, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Πριγκιποννήσων και πέταξαν μπογιές. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Πρόκειται για την δεύτερη επίθεση μέσα σε λίγες ώρες καθώς είχε προηγηθεί παρέμβαση αναρχικών σε κατάστημα My Market στη Θεσσαλονίκη.

Μέλη της συλλογικότητας «Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης» είχαν πετάξει τρικάκια σε υποκατάστημα της αλυσίδας στην οδό Μπότσαρη, «ως μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης προς τους εργαζομένους».

Υπενθυμίζεται ότι η αλυσίδα «My Market» έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα απειλές από αντιεξουσιαστικές ομάδες που έλεγαν ότι τα σούπερ μάρκετ της θα γίνουν «πεδία παρέμβασης».

Μάλιστα, η διοίκηση των «My Market» προχώρησε στην απομάκρυνσης της διευθύντριας, η οποία, είχε προκαλέσει τη θύελλα αντιδράσεων για το γραπτό κείμενο που απέστειλε προς τους υπαλλήλους των καταστημάτων της περιοχής που εποπτεύει, όπου τους ζητούσε μεταξύ άλλων να χαμογελούν γιατί… μόνο και μόνο που έχουν δουλειά αυτό είναι αρκετό!

«Η κυρία έχει απομακρυνθεί ήδη από την εταιρεία», επισήμαναν πηγές των «My Market».