Έρχεσαι, σπας, ξεσπάς στο… “Λίμπα”!

1169

Γράφει ο Κώστας Λάσκαρης

admin-ajax

 

Κάπου στην οδό Πιττακή & έχοντας το λιγότερο πέντε ευρώ στην τσέπη αλλά και ανεξάντλητη ενέργεια, μπορείς να τη διοχετεύσεις στο «Λίμπα», όπου:

IMG_4899

Πρόκειται για χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο, όπου κατεβαίνοντας τη σκάλα του αριθμού 6 στην οδό Πιττάκη στου Ψυρρή στον υπόγειο προθάλαμο του κατακίτρινου χώρου θα βάλετε τη στολή εργασίας σας, θα φορέσετε τα κομψά σας πλαστικά γαντάκια καθώς γυαλιά & ένα κράνος ασφαλείας για να αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς.

IMG_0838Διαλέγετε τα αντικείμενα που αγαπάτε να… καταστρέψετε ολοσχερώς & που βεβαίως είναι ασορτί με το… mood της δεδομένης στιγμής & ενίοτε τα κάπως τεντωμένα νευράκια της ημέρας… (λίγο το αφεντικό που σας έβαλε τις φωνές, λίγο οι τόνοι που υψώθηκαν στο σπίτι είτε για τα ψώνια που ήταν εκτός λίστας ή για τους λογαριασμούς που ήταν λιγάκι φουσκωμένοι) δεν θέλει πολύ ώστε τα νεύρα να πάρουν φωτιά.

Η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της όλης…εποικοδομητικής διαδικασίας ή καλύτερα disastrous ιεροτελεστίας που θα σας βοηθήσει να κάνετε …σκόνη & θρύψαλα τα αντικείμενα…του πόθου σας.

IMG_4913

Μην περιμένετε στιγμή … τα δυο ειδικά διαρυθμισμένα δωμάτια που θα σας βοηθήσουν να εξευμενίσετε την την οργή σας με διασκεδαστικό & ευφάνταστο … εμπνευσμένο θα έλεγα τρόπο σας περιμένουν.

Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη & ξεχωριστή εμπειρία που όμως σύμφωνα με την Έλενα Δρίβα και ο Σπύρος Τρικαλιώτης τους εμπνευστές του:

«Τους νευριασμένους που θέλουν να ξεσπάσουν κάνοντας κακό, που θέλουν να έρθουν εδώ να αφήσουν όλη την οργή τους χωρίς ίχνος χιούμορ, δεν τους θέλουμε. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια νέα πρόταση εξόδου. Αν έχεις βαρεθεί τόσα χρόνια τους καφέδες, το σινεμά, το τρέξιμο, τώρα υπάρχει κάτι ακόμη που μπορείς να κάνεις».

IMG_4930 (1)

Η υπόλοιπη παρέα μπορεί να σας καμαρώνει από το παραθυράκι της πόρτας, να σας τραβάει βίντεο, να σας ενθαρρύνει από το, διαθέσιμο προς χρήση, μικρόφωνο. «Έχει άχτι ο κόσμος φαίνεται να σπάσει μια τηλεόραση, τους αρέσουν και τα βάζα (τα σπασμένα), ευτυχώς, έτσι ώστε όλη η κακή τέχνη που υπάρχει στον πλανήτη να εξαφανιστεί σιγά – σιγά».

Παιδιά που έχουν βρεθεί στον χώρο δείχνουν παραδόξως μια τάση να καταστρέψουν την κινητή τηλεφωνία, ενώ υπήρξαν φωνές που θα ήθελαν να πέφτουν τα θραύσματα πάνω στην φωτογραφία ενός πρώην συντρόφου ή του αφεντικού τους, ευτυχώς όμως το εκφράζουν έχοντας – προς το παρόν –  σκωπτική διάθεση με αυτο – σαρκαστική έκφραση της οργής.


 

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/limbaaaaa/?fref=ts#