Έστειλαν γνωστό ψυχολόγο στον Αγ. Δομίνικο μετά το ατύχημα των Mαχητών

995

Ποιος είναι ο ψυχολόγος που η έστειλε η παραγωγή για στήριξη των παικτών στον Άγιο Δομίνικο.

Το ατύχημα που είχε η ομάδα των Μαχητών -σε συνδυασμό με την εξάντληση που είχαν λόγω της έλλειψης φαγητού- φαίνεται πως σόκαρε τόσο πολύ όλους τους συμμετέχοντες, και από τις δύο ομάδες, που η παραγωγή αποφάσισε να στείλει στον Αγ. Δομίνικο… ψυχολόγο προκειμένου να τους στηρίξει, όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Στα παραπάνω θα πρέπει να προστεθεί και συναισθηματική και ψυχολογική κατάπτωση από την πολυμερή παραμονή και τις κακουχίες κάτι που ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά της παραγωγής.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο άνθρωπος που επιστρατεύθηκε είναι ο Γιάννης Χοϊμές, ο οποίος έκτοτε παραμένει στον Αγ. Δομίνικο και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να επιστρέψει τη Μεγάλη Εβδομάδα.

«Ο κ. Χοϊμές είναι ωστόσο και ο άνθρωπος που μέσα από συνεντεύξεις πρότεινε στους παραγωγούς ποιοι ήταν προτιμότερο να επιλεγούν και φυσικά με ποιον τρόπο μπορούσαν να συνδυαστούν ιδανικά έτσι ώστε να προκύψει ένα ιδιαίτερο ανθρώπινο μωσαϊκό που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού» αναφέρει η εφημερίδα, η οποία σημειώνει ότι ο ψυχολόγος είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος και γνωστός στους κύκλους των βορείων προαστίων.

Πηγή : http://www.thetoc.gr/