Έτοιμοι να δοκιμαστούν σε “μαργαριτάρια” του ελληνικού ρεπερτορίου!

1127

Κώστας Μακεδόνας – Βίκυ Καρατζόγλου

από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ο Κώστας Μακεδόνας, μία από τις πιο σημαντικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού, παρέα με την Βίκυ Καρατζόγλου και έξι εξαιρετικούς μουσικούς από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και για όλα τα Σάββατα μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου, θα εμφανίζεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Ο Κώστας Μακεδόνας έχοντας στις αποσκευές του πολλές μεγάλες επιτυχίες στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού, μας παρουσιάζει μοναδικά τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία («Μαργαριτάρια», «Μόνο μια φορά», «Το ποδήλατο», «Μη μου λες αντίο», «Κάτσε καλά», «Κόκκινα γυαλιά», «Αντικριστά», «Έκανες το λάθος», «Η Λίζα και η κορνίζα», «Στο λευκό τον πύργο», «Χωρίς εσένα», «Δεν σου ανήκω» και πολλά άλλα) αλλά και τραγούδια – σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Χρήστου Νικολόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου και άλλων, δημιουργώντας ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα βασισμένο στο καλό λαϊκό τραγούδι.

Η Βίκυ Καρατζόγλου, μια φωτεινή παρουσία με ζέστη και αισθαντική φωνή, γνωστή από τις εμφανίσεις και τις συνεργασίες της με καταξιωμένους καλλιτέχνες, θα παρουσιάσει τραγούδια από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά «Τα όνειρα μου αληθινά», από όπου ήδη έχει ξεχωρίσει το τραγούδι «Όνειρο».

Ο Κώστας και η Βίκυ έρχονται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να τραγουδήσουν μαζί πραγματικά “μαργαριτάρια” του ελληνικού ρεπερτορίου. Συμμετέχει η ταλαντούχα νέα τραγουδίστρια Μαίρη Δούτση.

 
Επιμέλεια Προγράμματος: Κώστας Μακεδόνας

 
Μαζί τους οι μουσικοί:

Κωνσταντίνος Βελλιάδης: μπουζούκι – επιμέλεια ορχήστρας
Χρήστος Λαρίσης: κιθάρα
Τραϊανός Αλμπανούδης: μπάσο
Γιάννης Περδίκης: πιάνο
Γιάννης Σαρίκος: ντραμς
Σπύρος Μελισσανίδης: ακορντεόν

Ηχοληψία: Άγγελος Πετκίδης

Φωτιστικός σχεδιασμός: Φώτης Μπουρής
Ηχητικός σχεδιασμός: Γιάννης Κολεβέντης

 
Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμές
12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
15 ευρώ με ποτό στο bar
60 ευρώ φιάλη κρασί στο τραπέζι | 2 άτομα
120 ευρώ φιάλη ποτού στο τραπέζι | 4 άτομα
Ελάχιστη κατανάλωση σε τραπέζι 20 ευρώ
Φοιτητές, Άνεργοι, ΑΜΕΑ 10 ευρώ

 
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
Tηλ.: 210 9315600
Παραγωγή: Soldout events