Ευανθία και Έλλη στο Gazarte

948

Δύο γυναίκες με ξεχωριστό στίγμα επιστρέφουν στο Gazarte μετά από πολλά χρόνια, σε μια μουσική συνεργασία με θηλυκή ματιά και ευαισθησία.

Η μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και η μουσική της Έλλης Πασπαλά θα στροβιλίσουν τις νύχτες μας. Τραγούδια και μελωδίες σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι που συναντά την Ανατολή και την Δύση. Σαν τις νύχτες τις καλοκαιρινές στο σινεμά της γειτονιάς όταν γέμιζε η σκηνή εικόνες, ήχους και χρώματα που έγιναν η συντροφιά στα όνειρά μας.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα παρουσιάζει τις πιο αγαπημένες συνθέσεις της και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μουσικές από τις πρόσφατες κινηματογραφικές ταινίες όπως ο “Νοτιάς”, “Nadide Hayiat”, “Iftarlik Gazoz” και τα θεατρικά έργα “Τρίτο Στεφάνι” και “Συρανό”.

Η Έλλη Πασπαλά ερμηνεύει με το δικό της μοναδικό τρόπο τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια της συνεργασίας της με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, καθώς και μία επιλογή από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει σφραγίσει με την σπάνια εκφραστικότητά της. Αγαπημένη ερμηνεύτρια μεγάλων συνθετών άλλοτε απογειώνει και μας παρασύρει και άλλοτε καθηλώνει και μας συγκινεί με την ερμηνεία της.

Ευανθία Ρεμπούτσικα – Έλλη Πασπαλά. Ένας μαγικός χώρος πλημμυρισμένος από υπέροχες μουσικές και μοναδικές ερμηνείες.

Info

Main Stage

ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ & ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Τιμή εισιτηρίου

Προπώληση: A’ ζώνη:30 Ευρώ, Β’ ζώνη:22 Ευρώ, Όρθιοι:10 Ευρώ

Ταμείο: A’ ζώνη:33 Eυρώ, Β’ ζώνη:25 Ευρώ, Όρθιοι:13 Ευρώ

Ώρα έναρξης: 21.30