Φεστιβάλ φωτός και διαδραστικές εγκαταστάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Νιάρχος

737

15.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών, είδαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος να ζωντανεύει.

Το Παγοδρόμιο πάνω στο Κανάλι, τρία πανύψηλα έλατα στην Αγορά και 80 στολισμένα δέντρα, συνέθεσαν ένα μαγευτικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, πάνω στο οποίο, με οικοδεσπότη τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Νανούρη, στήθηκε μια μεγάλη γιορτή, με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, αθλητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων και του μουσικού συγκροτήματος Mottet μαζί με την Ξένια Γαργάλη.

Κάθε μέρα του Δεκέμβρη θα υπάρχουν Χριστουγεννιάτικες δράσεις και εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο, οι οποίες θα κορυφωθούν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς με ένα μεγάλο και εντυπωσιακό πάρτιΚάθε μέρα του Δεκέμβρη θα υπάρχουν Χριστουγεννιάτικες δράσεις και εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο, οι οποίες θα κορυφωθούν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς με ένα μεγάλο και εντυπωσιακό πάρτι

Μοναδικά παιχνίδια με το φωςΜοναδικά παιχνίδια με το φως

Οι εγκαταστάσεις έχουν στηθεί ειδικά για τις προδιαγραφές του ΚΠΙΣΝ Οι εγκαταστάσεις έχουν στηθεί ειδικά για τις προδιαγραφές του ΚΠΙΣΝ

Διαδραστικές εγκαταστάσεις 

Αίσθηση προκάλεσε το φεστιβάλ φωτός στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Το Πάρκο γέμισε ήχους και φως, μέσα από μία σειρά διαδραστικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται διάσπαρτες σε όλο τον χώρο, δημιουργώντας ένα μαγικό χειμωνιάτικο τοπίο. Τέσσερις από αυτές εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ τρεις έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το ΚΠΙΣΝ.

Το παγοδρόμιο είναι δωρεάν με προεγγραφή Το παγοδρόμιο είναι δωρεάν με προεγγραφή

Δωρεάν το παγοδρόμιο

Την Κυριακή ξεκίνησε τη λειτουργία του και το παγοδρόμιο, όπου φιλοξένησε όχι μόνο αθλήτριες και αθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ αλλά και πλήθος επισκεπτών. Το παγοδρόμιο θα λειτουργεί καθημερινά έως τις 24/02/19, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. H είσοδος είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή στο SNFCC.org.

Σόιου με αθλητες του πατινάζ στην πρεμιέρα του Σόιου με αθλητες του πατινάζ στην πρεμιέρα του

Κάθε μέρα και μία εκδήλωση

Τέλος, κάθε μέρα του Δεκέμβρη θα υπάρχουν Χριστουγεννιάτικες δράσεις και εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο, οι οποίες θα κορυφωθούν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς με ένα μεγάλο και εντυπωσιακό πάρτι.

Και αυτόν τον μήνα, οι εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, στην πλειονότητά τους πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο.