Φρίκη! Σκότωσε γυναίκα και παιδιά γιατί η σύζυγος αρνήθηκε να κάνει αυξητική στήθους

746

Φρίκη προκαλεί η είδηση της δολοφονίας στην Ταϊβάν μιας 34χρονης γυναίκας και των δύο παιδιών της από το σύντροφό της με τον οποίο είχε κάνει οικογένεια.

Αιτία για την δολοφονία της 34χρονης Πενγκ Χού-ι ήταν η άρνηση της για δεύτερη αυξητική εγχείρηση στήθους προκειμένου να ευχαριστήσει τον 32χρονο Βου Γουένγκ-γου, οδηγό ταξί, καθώς δεν ήταν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα της πρώτης πλαστικής στην οποία είχε υποβληθεί…

Ακόμα μεγαλύτερη φρίκη προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο ο 32χρονος δολοφόνησε τη γυναίκα και τα παιδιά του που βρέθηκαν νεκροί από ασφυξία μέσα στο ταξί του δράστη.

His two children aged nine and six were also found dead in the back of the car by Taiwanese police
Η 34χρονη ήταν δεμένη στο τιμόνι του ταξί ενώ τα δύο παιδιά, ηλικίας 9 και 6 ετών, βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο πίσω κάθισμα του οχήματος. Μέσα στο ταξί βρέθηκε και ένα μαγκάλι γεμάτο στάχτη, στοιχείο που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο 32χρονος οδηγός ταξί έβαλε την οικογένειά του μέσα στο αυτοκίνητο, άναψε τη φωτιά και μετά τους άφησε να πεθάνουν από ασφυξία.

Λόγω της διαρκούς πίεσης για δεύτερη πλαστική επέμβαση, η άτυχη γυναίκα απαίτησε διαζύγιο, και ο δράστης την προσκάλεσε με τα παιδιά για ένα οικογενειακό γεύμα για να βρεθεί μια λύση κάτι που αποδέχθηκε. Η απόδειξη για ένα γεύμα σε ταχυφαγείο McDonald’s βρέθηκε στο αυτοκίνητο.

Η αδερφή της 34χρονης δήλωσε ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει από τον περασμένο Νοέμβριο μετά από συμφωνία να μοιράζονται ανά τρίμηνο την κηδεμονία των δύο παιδιών.