Φρικτό δυστύχημα στην Αθηνών-Λαμίας: Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo ήταν στην Porsche!

3233

Γράφει η Θεοδώρα Χίσκου

Ο γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo κι ένας φίλος του επέβαιναν στη μοιραία Porsche που έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα σε πάρκινγκ της Εθνικής οδού. Ένα φριχτό τροχαίο με τέσσερις νεκρούς.

tro3

Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγός της Porsche ήταν ο 24 ετών, Γιώργος Βακάκης. Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo Απόστολου Βακάκη, είναι ένας από τους τέσσερις ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όταν η Porsche εξετράπη της πορείας της, στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και έπεσε πάνω στο σταθμευμένο Honda με πολύ μεγάλη ταχύτητα και το έκοψε στη μέση. Τα δυο αυτοκίνητα διαλύθηκαν και τυλίχθηκαν στις φλόγες.

tro6

Μέσα στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, έξω από τις τουαλέτες του πάρκινγκ της Εθνικής οδού, βρισκόταν μια 33χρονη μητέρα και το τριών ετών παιδί της που έχασαν τη ζωή τους ακαριαία, ενώ τραγικό θάνατο βρήκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην Porsche. Ο συνοδηγός της Porsche, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ενώ ο οδηγός -όπως και η μητέρα με το παιδί- απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο. Αυτή την ώρα, οι αστυνομικές αρχές και οι άνδρες της τροχαίας δεν έχουν απαντήσει αν την Porsche οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης ή ο δεύτερος επιβάτης. Όπως αναφέρουν νοσοκομειακές πηγές, ο νεκρός οδηγός του αυτοκινήτου απανθρακώθηκε και δεν αναγνωρίζεται το φύλο του.

tro5tro4

Όπως φαίνεται από το βίντεο, ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την πρόσκρουση της Porsche πάνω στο Honda Civic, ο οδηγός του σταθμευμένου αυτοκινήτου βγαίνει τρέχοντας από τις τουαλέτες και αντικρίζει το απάνθρωπο θέαμα της νεκρής γυναίκας και του γιου του. Κρατά το κεφάλι του, ανήμπορος να αντιδράσει, αφού δεν μπορεί να προσφέρει την παραμικρή βοήθεια στα πολυαγαπημένα του πρόσωπα.

tro7

tro1

Προσοχή σκληρές εικόνες: