Η Άννα Βίσση διαφημίζει Aloe Vera στο Έψιλον: 10 σενάρια για το πώς προέκυψε το πιο awkward βίντεο της ημέρας

3425

Γιατί, Άννα; Γιατί;

Ως γνωστόν, όλες οι δουλειές έχουν μαζί με τα καλά τους και ορισμένα κακά. Κάποιες σε θέλουν πολύ σοβαρό. Κάποιες πολύ κοινωνικό. Κάποιες άλλες υπερβολικά αφοσιωμένο, ενώ άλλες συνεχώς στην τσίτα. Με το κανάλι Έψιλον, όμως, συμβαίνει κάτι ελαφρώς πιο επαχθές.

Σε αναγκάζει να πουλήσεις την ψυχή σου στον διάολο
Δεν είναι απλά ένα νεκροταφείο επαγγελματιών που κάποτε είχαν καριέρα. Ή γούστο. Ή αυτοσεβασμό. Ή κοινή λογική. Αυτό θα ήταν οκέι. Και τα ζόμπι έχουν ψυχή.

Είναι ότι ηδονίζεται να τους ξεφτιλίζει
Ενώ αυτοί, εμφανέστατα, δεν αντιλαμβάνονται το ξεφτιλίκι που υφίστανται.
Δεν ξέρω, μπορεί να πληρώνει τόσο καλά, που οι ντροπιαστικές διαφημίσεις κακών προϊόντων να καθίστανται μια αμελητέα θυσία μπροστά σ’ ένα μυθικό έπαθλο.

Δε νομίζω, όμως.
Και να πλήρωνε φανταστικά, πάντως, υπάρχει άραγε ικανοποιητικό ποσό για να αντισταθμίσει αυτό το σουρεάλ και ίνσταντ καλτ ρεζιλίκι;

https://www.youtube.com/watch?v=P7zQSvYhLQ8

Εν πάση περιπτώσει,
βλέποντας αυτό το ανοσιούργημα, δεν μπόρεσα να μη σκεφτώ:
Καλά οι πανελίστες, οι κουτσομπόλες θειάδες και οι παρακμιακοί φτωχοδιάβολοι.

Η Βίσση τι ανάγκη είχε να το κάνει;
Οκ, πληρώθηκε, αλλά σοβαρά τώρα, της έλειψαν οι επιλογές; Της ήταν τόσο απαραίτητο; Δεν έχει άλλους πόρους; Τι; Τι τι, τι τι, τι τι τι ε τι τι;

Τα πιο πιθανά σενάρια που ‘χω φτιάξει στο μυαλό μου προσπαθώντας να δικαιολογήσω το σποτάκι, είναι τα εξής:

-Το Έψιλον κρατάει αιχμάλωτο τον Νίκο Καρβέλα. Συγκεκριμένα, στα υπόγεια όπου γυρίζονται αυτά τα φτηνιάρικα διαφημιστικά. Η γυναίκα Μαραντόνα τον φυλάει και του χώνει πόδι-κλωτσά-ου κάθε φορά που επιχειρεί να δραπετεύσει. Η Άννα Βίσση τον θέλει πίσω. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον ελευθερώσει.

-Ο Μένιος Φουρθιώτης έχει κλέψει το φόρεμα του Everything και απειλεί την Άννα πως θα το καταστρέψει αν δεν κάνει ό,τι της πει.

-Η Άννα χρειάζεται επειγόντως λεφτά για να λανσάρει τη διεθνή της καριέρα στο μόνο μέρος που δεν έχει δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Το διάστημα.

-Αυτή που βλέπουμε στο βίντεο δεν είναι η Άννα Βίσση, αλλά μια ύπουλη impostor. Η πραγματική Άννα σκοτώθηκε όταν πήδηξε από την οροφή κτιρίου στο βίντεο κλιπ του Μαύρα Γυαλιά.

-Οι Δαίμονες είναι πραγματική ιστορία και δεν βγήκαν ποτέ από το σώμα της τραγουδίστριας. Είναι στο αίμα, στις φλέβες, στα κύτταρά της και τη βάζουν να κάνει πράγματα.

-Η Άννα άφησε υπερβολικά πολλή ώρα το γκάζι ανοιχτό, με αποτέλεσμα να παρανοήσει από τις αναθυμιάσεις.

-Η Άννα δεν θέλει να ξέρουμε πως την παίρνει ο ύπνος με χάπια κάθε πρωί, γι’ αυτό κατέβασε ό,τι χάπια βρήκε στο σπίτι για να τελειώσουν. Δεν υπολόγισε μια παρενέργεια.

-Οι σοφοί δάσκαλοι και γκουρού που συνάντησε στο μακρινό Θιβέτ και στις Ινδίες η Άννα, τελικά δεν ήταν και τόσο σοφοί.

-Η σταρ το παράκανε με το χούλα χουπ. Φόρεσε την κουλούρα της και κούνησε τη μεσούλα της παραπάνω απ’ όσο άντεχε, με αποτέλεσμα να φύγει το μυαλό της από τη θέση του.

-Το τραύμα που ήταν ανοιχτό, επιτέλους έκλεισε και τώρα η Άννα θέλει να ανοίξει ένα νέο, θανατηφόρο.

πηγή: thecurlysue.com