Η αόρατη ομπρέλα είναι γεγονός

1728

Επιμέλεια: Ξενοφώντας Σκιντζής

26929076-fa8a-42f9-a324-cbd35766348c

Πώς θα σας φαινόταν να έχετε ομπρέλα και να είναι σαν να μην έχετε;

Άνοιξη μπήκε και οι ανοιξιάτικες ξαφνικές μπόρες είναι συνηθισμένες εκεί δηλαδή που έχει μια ηλιόλουστη μέρα ξαφνικά ανοίγουν οι ουρανοί και εδώ έρχεται το ερώτημα έχεις ομπρέλα μαζί σου; Την έχεις στην τσάντα σου; Χωράει; Την ξέχασες στο αμάξι;

Ε λοιπόν σου έχω τη λύση…

Ούτε ομπρέλες που γυρίζουν ανάποδα από τον αέρα που λυσσομανά, ούτε προβληματισμός για το πού θα χωρέσει μία τεράστια. Τώρα υπάρχει η… αόρατη ομπρέλα, που προστατεύει μόνο με αέρα.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο σχέδιο, καθώς ουσιαστικά πρόκειται για μία ομπρέλα που μοιάζει με ραβδί που διαθέτει μοτέρ, επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου και ανεμιστήρα για να μην ξεμείνεις ποτέ.

Η Air Umbrella, όπως ονομάζεται, παίρνει αέρα από τη μεριά του ανεμιστήρα και τον ωθεί προς τα έξω με έναν τρόπο που αλλάζει κατεύθυνση στις σταγόνες της βροχής που πέφτει. 

Μάλιστα, διαθέτει και ρύθμιση για την ταχύτητα με την οποία λειτουργεί ο κινητήρας, ανάλογα με το πόσο δυνατή είναι η βροχή. Το κακό είναι ότι η μπαταρία της κρατά μόνο 30 λεπτά, οπότε δεν είναι η ιδανική λύση σε περίπτωση που κάποιος βρίσκεται για ώρα στο δρόμο σε μία βροχερή ημέρα, αλλά στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι λέει ο σοφός λαός

Ολα αυτά βέβαια κοστίζουν. Οι παραγγελίες ξεκινούν από τα 118 δολάρια.

Έχει προχωρήσει πολύ η τεχνολογία τελικά…

https://www.youtube.com/watch?v=uWhkhKDsBS0