Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ ζητά συγγνώμη από τα θύματα του Μάικλ Τζάκσον

728

Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ απολογήθηκε δημόσια για τις δηλώσεις της σχετικά με τα φερόμενα ως θύματα του Μάικλ Τζάκσον, υπογραμμίζοντας πως τα λόγια που επέλεξε να χρησιμοποιήσει δεν απηχούν τις πραγματικές της απόψεις.

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ,μετά το σάλο που ξέσπασε από τις δηλώσεις της, ζήτησε συγγνώμη από τους δύο άνδρες που κατήγγειλαν τον Μάικλ Τζάκσον για σεξουαλική κακοποίηση, στο πολύκροτο ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland»

Στην ανάρτηση που δημοσίευσε Instagram γράφε

«Λυπάμαι ειλικρινά για όποιον πόνο ή παρεξήγηση δημιούργησα μη επιλέγοντας προσεκτικότερα τα λόγια μου για τον Μάικλ Τζάκσον και τα θύματά του, γιατί αυτά τα λόγια δεν αντανακλούν τα αληθινά μου αισθήματα.

Δεν ήθελα κατά κανέναν τρόπο να παραβλέψω το τραύμα που βίωσαν αυτά τα παιδιά. Όπως όλοι όσοι έχουν επιβιώσει από σεξουαλική κακοποίηση, θα συνεχίσουν να κουβαλούν (σ.σ. το τραύμα) για όλο το υπόλοιπο της ζωής τους. Νιώθω βαθιά μεταμέλεια και ελπίζω ο Τζέιμς και ο Γουέιντ να γνωρίζουν ότι τους σέβομαι και τους θαυμάζω που είπαν την αλήθεια τους».

Με φόντο τη θύελλα που έχει ξεσπάσει μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» το οποίο επανέφερε στο προσκήνιο κατηγορίες περί συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, εις βάρος του Μάικλ Τζάσκον, η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ σε πρόσφατη συνέντευξή της, υπερασπίστηκε τον «βασιλιά της ποπ».

Καλούμενη να σχολιάσει το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και τις καταγγελίες κατά του Μάικλ Τζάκσον για κακοποίηση ανηλίκων, η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ τόνισε πως οι άντρες που τον κατηγορούν πέρασαν πολύ ευτυχισμένες στιγμές δίπλα στον τραγουδιστή όταν ήταν μικροί και ότι και να τους συνέβη «δεν τους σκότωσε».

Στην συνέντευξή της που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις και οδήγησε την ίδια τελικά σε δημόσια απολογία, η 76χρονη Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, σημείωσε πως πιστεύει αυτά που καταγγέλλουν οι δύο άντρες στο ντοκιμαντέρ, αλλά τόνισε πως νιώθει άσχημα για αυτούς και για τον Μάικλ Τζάκσον.

«Νιώθω άσχημα για τα παιδιά», είπε για τους δύο άντρες που καταγγέλλουν τον Τζάκσον. «Νιώθω άσχημα όμως άσχημα και για τον Μάικλ Τζάκσον. Κατηγορώ τους γονείς που επέτρεπαν στα παιδιά τους να κοιμηθούν μαζί του», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ.