Η Σελίν Ντιόν για πρώτη φορά με συναυλία στην Κύπρο

791

Στην Κύπρο θα βρεθεί το ερχόμενο καλοκαίρι η Σελίν Ντιόν για την πρώτη της και μοναδική συναυλία που θα δώσει στις 2 Αυγούστου 2020 στο στάδιο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Η περιοδεία που ξεκίνησε στις 18 Σεπτεμβρίου από το Κεμπέκ του Καναδά, αποτελεί την πρώτη της παγκοσμίου φήμης τραγουδίστριας στις ΗΠΑ μετά από 10 χρόνια.

Η παγκόσμια περιοδεία «Courage», που προωθεί τον πρώτο αγγλόφωνο δίσκο της Σελίν Ντιόν μετά από έξι χρόνια, θα κάνει στάσεις σε περίπου 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Λόγω μεγάλης ζήτησης, έχει προστεθεί μια ακόμη συναυλία στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, καθώς και σε πόλεις στις Δυτικές Ακτές των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων του Σαν Ντιέγκο και του Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια.

Η περιοδεία περιλαμβάνει επίσης ευρωπαϊκές πόλεις όπως την Πράγα, την Βουδαπέστη, το Μονακό, το Παρίσι, το Βερολίνο, τη Στοκχόλμη, το Λονδίνο και πολλές άλλες.

Η ποπ σταρ κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα τρία καινούρια κομμάτια από τον πολυαναμενόμενο, προσεχή της δίσκο που επίσης φέρει τον τίτλοCourage.

Τα κομμάτια «Imperfections», «Lying Down» και «Courage» τα οποία αντιπροσωπεύουν μια συναρπαστική, νέα, δημιουργική κατεύθυνση της τραγουδίστριας. Σήμερα κάνει επίσης την πρεμιέρα του το βίντεο κλιπ για το «Imperfections»

Ο δίσκος «Courage», θα είναι διαθέσιμος παντού από τις 15 Νοεμβρίου, και για προ-παραγγελία από σήμερα 26 Σεπτεμβρίου.