23 Απριλίου 2024 | 8:24 ΜΜ
Αρχική Life Style Η εξομολόγηση του «Ντάνου» – Το βιβλίο του, ο αλκοολισμός, ο πατέρας...

Η εξομολόγηση του «Ντάνου» – Το βιβλίο του, ο αλκοολισμός, ο πατέρας του και οι γυναίκες

1962

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός και ως «Ντάνος». Καθώς βρισκόταν στην Κύπρο για γυρίσματα βγήκε μέσω skype και μίλησε για όλα.

Όπως αναφέρει το gossipTV, μίλησε και για το βιβλίο του που μόλις κυκλοφόρησε και έχει συζητηθεί όσο τίποτα άλλο.

Ο παρουσιαστής, ανέφερε πως άλλοι παίκτες ριάλιτι έκαναν δημόσιες εμφανίσεις επί πληρωμή ενώ εκείνος δεν το έκανε.

«Μου έγιναν πάρα πολλές προτάσεις που είναι τιμητικές, από εκεί και πέρα δεν ήξερα τι ακριβώς να πάω να κάνω. Το να πάω απλά για να παρευρεθώ σε ένα μέρος και να πληρωθώ, θα ήταν άβολο. Είχα ξεκινήσει ήδη το βιβλίο και αποφάσισα όταν ολοκληρωθεί, τότε να ξεκινήσω να συναντήσω τον κόσμο που ήθελε να με δει τότε και θέλω κι εγώ να τον δω. Ο πιο βασικός λόγος που δεν το έκανα είναι γιατί ήθελα να δω και να αξιολογήσω την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν βγαίνοντας από αυτό το πράγμα, μετά από 6 δύσκολους μήνες. Όταν μπήκα στο Survivor, είχα ζητήσει κάτι το οποίο έγινε και με το παραπάνω και μου δόθηκαν και εφόδια, μια αναγνωρισιμότητα για να συνεχίσω, από εκεί και πέρα ήταν πάρα πολύ ξεκάθαρο στο μυαλό μου ότι μπορώ να κάνω κάποια από τα οποία μου προσφέρθηκαν και είμαι ευχαριστημένος», είπε μεταξύ άλλων απαντώντας στο ερώτημα.

Έπειτα ο Γρηγόρης έκανε αναφορά στην οικογένειά του και στον πατέρα του αλλά και στα προβλήματα που είχαν αντιμετωπίσει.
«Είναι ένα πάρα πολύ ευαίσθητο κομμάτι του βιβλίου, είχα την τύχη να έχω καλούς γονείς, απλά έοχυν κι αυτοί δικαίωμα να κάνουν τα λάθη τους, κανένας δεν τα κάνει όλα σωστά και μέσα σε όλο αυτό, αν εξαιρέσεις το θάνατο του πατέρα μου, δεν θα άλλαζα τίποτα.

Ο πατέρας μου δεν προσπάθησε να χωρίσει την οικογένεια, προσπάθησε να αντιδράσει και κάποια πράγματα δεν ήταν ευχάριστα. Δεν μπορώ να ξέρω τι σκεφτόταν γιατί ήμουν πολύ μικρός. Ο πατέρας μου δεν είχε γεννηθεί αλκοολικός, ήταν καθαρά συναισθηματικοί οι λόγοι. Ο λόγος που δεν θέλω να ζαλιστώ εγώ και να με δει κάποιος ζαλισμένος, είναι επειδή θέλω να έχω τον έλεγχο του εαυτού μου. Υπάρχει και η επόμενη μέρα που δεν μπορούμε να τα γκρεμίσουμε όλα. Το ποτό δεν σε κάνει να ξεχνάς…»

«Το κεφάλαιο με τα κορίτσια, το έγραψα πιο ευχάριστα από όλα. Δεν ήμουν αυτό που είμαι σήμερα. Το έγραψα ως ένα μεγάλο συγγνώμη σε οποιαδήποτε κοπέλα είχα συναντήσει. Νόμιζα ότι μόνο εγώ ήμουν και κανένας άλλος. Μπορεί να μην πλήγωσα κάποιες γυναίκες επίτηδες, αλλά το έκανα».