Η Κιμ Καρντάσιαν ετοιμάζεται για νέο ριάλιτι χωρίς την οικογένεια

768

Μετά τη μόδα και τη σόουμπιζ, η Κιμ Καρντάσιαν έχει βάλει στόχο να κατακτήσει και τον νομικό κόσμο αφού, όπως αποκάλυψε, η λίστα των τίτλων της θα περιλαμβάνει σύντομα και εκείνον της «δικηγόρου ποινικού δικαίου». Η απόφαση αυτή έρχεται και φουντώνει τις φήμες ότι η Κιμ θέλει να κάνει το δικό της ριάλιτι με αφετηρία το Σικάγο αυτή τη φορά και με τη συνδρομή του Κάνιε Γουεστ.

Μάλιστα, η διάσημη τηλεπερσόνα δήλωσε ότι σκοπεύει να δώσει τις εξετάσεις του αμερικανικού δικηγορικού συλλόγου για να εξασφαλίσει την άδεια άσκησης του επαγγέλματος το 2022. Η ριάλιτι σταρ συνέβαλε στην απελευθέρωση της Άλις Μαρι Τζόνσον (μιας ηλικιωμένης Αφροαμερικανίδας που είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών), επιστρατεύοντας ακόμη και τον Τραμπ για αυτόν τον σκοπό.
Η 63χρονη βρισκόταν σε μια φυλακή της Αλαμπάμα για ένα μη βίαιο έγκλημα από το 1996 και η Καρντάσιαν επισκέφθηκε τον Αμερικανό πρόεδρο στον Λευκό Οίκο για να τον πείσει να συμβάλλει στην απελευθέρωσή της, κάτι που ο ίδιος έκανε με προθυμία.

Η Κιμ όπως δήλωσε στη Βογκ κατάλαβε ότι έχει τη δύναμη να επηρεάζει τους ισχυρούς του κόσμου αφού την ακολουθούν περισσότεροι από 100.000.000 φανς που επηρεάζονται όπως υποστηρίζει άμεσα από τη γνώμη της.

Μάλιστα θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του δικηγόρου πατέρα της, ο οποίος ήταν ο δικηγόρος του J.O.Simpson στην περίφημη δίκη που συγκλόνισε τις ΗΠΑ και να σπουδάσει αυτό το απαιτητικό αντικείμενο.
«Για μένα, πιο δύσκολη είναι η αδικοπραξία και πιο βαρετά απ’ όλα είναι τα συμβόλαια. Το ποινικό δίκαιο το παίζω στα δάχτυλα, είναι παιχνιδάκι για μένα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Καρντάσιαν.