Η Lady Gaga αποκαλύπτει την αιτία του χωρισμού της: «Ήταν ζηλιάρης»

639

Όταν η Lady Gaga χώρισε με τον ταλαντούχο ατζέντη Christian Carino τον περασμένο μήνα, η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου! Οι κοντινοί τους άνθρωποι ανέφεραν τότε ότι δεν υπήρχε μεγάλη ιστορία ή δράμα πίσω από αυτόν τον χωρισμό.

Τώρα, όμως, νέα στοιχεία έρχονται στο φως και αρκετές εικασίες για το τι θα μπορούσε να προκαλέσει το επικείμενο χωρισμό του ζευγαριού.

Μια πηγή ανέφερε στο Us Weekly ότι ο Carino «δεν αντιμετώπισε πολύ καλά τη Gaga προς το τέλος της σχέσης τους [δύο ετών]». Ένας άλλος φίλος του ζευγαριού πρόσθεσε ότι η τραγουδίστρια ήταν εκείνη που «έσπασε» τα πράγματα με τον πρώην αρραβωνιαστικό της. «Ήταν ζηλιάρης», είπε η πηγή. «Προσπαθούσε να την βρει όλη την ώρα και της έστελνε διαρκώς μηνύματα. Ούτε οι φίλοι της δεν τον συμπαθούσαν!».

Αυτή τη στιγμή, φαίνεται ότι η σούπερ σταρ της ποπ δεν έχει προχωρήσει σε μια νέα σχέση, αλλά φέρεται να έχει κάνει μια νέα φιλία με τον ηθοποιό Jeremy Renner. «Βρήκε παρηγοριά» στον ηθοποιό μετά τη διάλυση της σχέσης της με τον Carino, είπε μια πηγή στην εφημερίδα Weekly.

«Έχουν γίνει πολύ στενοί φίλοι και συναντιούνται αρκετά συχνά» πρόσθεσε η ίδια πηγή. Αναφορές για το νέο τους δεσμό ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, αλλά η σχέση τους δε θεωρείται ερωτική αυτή τη στιγμή.