Η νέα επανάσταση της Madonna …μέσα από τη μικρού μήκους ταινία της! (video)

1498

Γράφει η Θεοδώρα Χίσκου

«Καλώς ορίσατε στην επανάσταση της αγάπης, στην άρνηση εμάς των γυναικών να αποδεχθούμε αυτή τη νέα εποχή τυραννίας, όπου δεν διατρέχουν κίνδυνο μόνο οι γυναίκες αλλά και όλοι όσοι είναι στο περιθώριο, όπου το να είσαι μοναδικά διαφορετικός μπορεί πράγματι να θεωρηθεί έγκλημα. Η επανάσταση αρχίζει εδώ». 

Με αυτές τις φράσεις προλογίζει η Madonna τη μικρού μήκους ταινία της, που δημιούργησε τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αλλά ουσιαστικά κάνοντας άλλο ένα σχόλιο για την ειδεχθή – για εκείνη – εκλογή του Trump στην Αμερική.

Η ταινία Her-Story” είναι ασπρόμαυρη, ατμοσφαιρική και υλοποιήθηκε από τους φωτογράφους Luigi και Lango σε συνεργασία με τη γερμανική Vogue. Η ντίβα της pop την ανέβασε σε όλους τους λογαριασμούς της στα social media με τη λεζάντα «Mια ταινία αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται για την ελευθερία!».

Στην ταινία ακούγονται τραγούδια από τον συνθέτη David Chalmin, το “Virgin Mary” της ίδιας, το “Billy Goat” της Libby Larkin, που τραγουδά και στην ταινία. Ένα πανό γράφει «Πρέπει όλοι μας να είμαστε φεμινιστές» και η ταινία τελειώνει με το μήνυμα «Τα δικαιώματα της γυναίκας είναι ανθρώπινα δικαιώματα» και τη Madonna να δηλώνει πως εκείνη επιλέγει την… ΑΓΑΠΗ!

Η Madonna, η Beyonce, ο John Legend και άλλοι καλλιτέχνες υπέγραψαν ανοικτή επιστολή για την ισότητα των δύο φύλων σηματοδοτώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.