Η YouTube ανακοίνωσε πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης

1128

Γράφει η Θεοδώρα Χίσκου

Η Youtube της Alphabet, μία από τις πιο εμβληματικές εταιρείες του Διαδικτύου, ανακοίνωσε ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα προσφέρει ένα πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης στις ΗΠΑ.

Στη συνέντευξη της -η οποία μεταδόθηκε με Live Streamingη Σούζαν Γουοτζίσκι, δήλωσε ότι η υπηρεσία θα ονομάζεται YouTube TV, θα κοστίζει 35 δολάρια το μήνα -για έξι λογαριασμούς- και θα συμπεριλαμβάνει τα τέσσερα μεγάλα δίκτυα και δεκάδες καλωδιακά κανάλια. 

Οι συνδρομητές του πακέτου θα μπορούν να δουν πάνω από 40 τηλεοπτικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένου του ESPN της Walt Disney, πρωτότυπες σειρές του YouTube, θα έχουν πρόσβαση απ’ όλες τις συσκευές τους (τηλεόραση, Tablet, υπολογιστές, SmartPhone) και μπορούν να αποθηκεύουν τις εκπομπές για να τις δουν αργότερα.

Οι υπηρεσίες θέλουν να προσελκύσουν τηλεθεατές που εγκαταλείπουν τις ήδη υπάρχουσες εταιρείες συνδρομητικής τηλεόρασης ή αυτούς που δεν είχαν συνδρομές. Το πακέτο αυτό θα ανταγωνίζεται παρόμοιες υπηρεσίες όπως η Sling TV (της Dish NetWork Corp), η DirecTV Now (της AT&T) και η PlayStation Vue (της Sony).