Η πριγκίπισσα Σαρλίν δεν θα παραστεί στην εθνική γιορτή των Μονεγάσκων

930

Η πριγκίπισσα Σαρλίν δεν θα παραστεί στην Εθνική Ημέρα του πριγκιπάτου στις 19 Νοεμβρίου, για να της δοθεί «χρόνος να αναρρώσει» από την πρόσφατη «κακή κατάσταση της υγείας της».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι του Μονακό: «Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν, αποφάσισαν ότι χρειάζεται μια περίοδος ηρεμίας και ξεκούρασης για να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ανάρρωση της υγείας της. Έχοντας δώσει μάχη τους τελευταίους μήνες, η πριγκίπισσα αναρρώνει και θα συνεχίσει για τις επόμενες εβδομάδες. Προκειμένου να προστατευθεί η ιδιωτικότητά της, το μέρος που θα βρίσκεται η πριγκίπισσα θα παραμείνει αυστηρά εμπιστευτικό.» 
Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Λόγω αυτής της κατάστασης, το πριγκιπικό ζεύγος ανακοινώνει με λύπη του ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν δεν θα μπορέσει να παραστεί στους φετινούς εορτασμούς της Fête Nationale (Εθνικής Ημέρας), μαζί με την οικογένειά της και τον λαό του Μονακό. Μόλις το επιτρέψει η υγεία της, η πριγκίπισσα ανυπομονεί να ασκήσει και πάλι τα πριγκιπικά της καθήκοντα και να περάσει χρόνο με τους Μονεγάσκους». 
Υπενθυμίζεται πως η Σαρλίν πέρασε πολλούς μήνες στη Νότια Αφρική, ενώ ανάρρωνε από χειρουργική επέμβαση μετά από λοίμωξη ΩΡΛ. Όσο για την επανένωση, αντιμετωπίστηκε με σκεπτικισμό από τους Μονεγάσκους, εν μέσω εικασιών για τον γάμο του ζευγαριού.
«Κατά τη διάρκεια αυτής της προσωρινής περιόδου, το πριγκιπικό ζεύγος παρακαλεί να γίνει σεβαστή η ιδιωτική του ζωή και το οικογενειακό του περιβάλλον. Πληροφορίες σχετικά με την υγεία της πριγκίπισσας θα ανακοινωθούν πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων», καταλήγει η ανακοίνωση του παλατιού.
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να επισκεφθεί την διεθνή πολιτιστική έκθεση «World Expo» στο Ντουμπάι, το σαββατοκύριακο μαζί με την πριγκίπισσα Στεφανί και τον γιο της, Λουί Ντουκρουέ. 
 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ